Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
50 pembeli rumah di Bandar Sungai Buaya, Rawang lega
2/3/2023
50 pembeli rumah di Bandar Sungai Buaya, Rawang lega apabila menerima surat kelulusan pemilikan tanah yang diselesaikan oleh Kerajaan Negeri.
Jelajah Ehsan Rakyat (JER) 2 Mac
1/3/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rakyat (JER).
Menjawab berkenaan dakwaan berhubung projek bernilai RM700 juta di Sungai Klang
1/3/2023
Dalam sidang media saya telah menjawab berkenaan dakwaan berhubung projek bernilai RM700 juta di Sungai Klang yang didakwa projek rundingan terus dan kononnya saya mempunyai kepentingan peribadi dalam projek tersebut.
Lebih 20,000 pendaftaran direkodkan untuk Program Selangor Saring 2022
1/3/2023
Inisiatif ini menawarkan saringan percuma untuk warga Selangor mengesan awal penyakit bagi tujuan pencegahan dan rawatan awal
The Sun Daily: Country needs economic boost but no plans to reintroduce GST at this juncture - Govt
1/3/2023
“The government has no plans to reintroduce GST. Any policy changes related to tax need to take into account the impact on the economy and the people’s cost of living." - The Ministry of Finance
Sebelum
Seterusnya
203 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Negeri cadang kaji garis panduan sedia makanan untuk acara sekolah
Beliau berkata ketika Majlis Pelancaran New Bioré Guard Mos Block Serum di One World Hotel, First Avenue di sini hari ini.
Sinar Harian: PKNS Selangor Masters 2024 tawar hadiah bernilai hampir RM1 juta
Selain itu ujarnya, kerajaan Selangor bakal menawarkan biasiswa pemain terbaik dari negeri itu untuk menjalani latihan dan meningkatkan kemahiran golf di UUM International School Melaka.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor aims stronger GDP growth, compete with major regional cities by 2025 - MB
However, the Menteri Besar reminded the participants to pay off their outstanding loans, emphasising that the funds would be redistributed to other eligible entrepreneurs.
Malay Mail: Madani govt’s focus on reviving the economy, creating better quality of life for the people, says finance minister II
“This includes efforts made by the government such as bringing in foreign direct investment through various programmes and missions,” he said in his first press conference since being appointed to the Cabinet on December 12, 2023, here today.
Selangor Kini: Negeri selesai tuntutan skim insurans hampir RM1 juta babit 91 penerima
“Bagi mereka yang telah tamat polisi konvensional, mereka masih boleh melakukan pendaftaran menerusi skim INSAN Takaful. Tiada masalah,” katanya kepada Selangorkini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.