Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
7 juta pelancong sempena Tahun Melawat Selangor 2025
26/2/2024
Selangor menyasarkan 7 juta pelancong tempatan dan luar negara sempena Tahun Melawat Selangor 2025
Jelajah Ehsan Rahmah 27 Feb
26/2/2024
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Salam Nisfu Syaaban
25/2/2024
Semoga kita semua diberi kesempatan dan kesihatan untuk bertemu bulan Ramadan Al Mubarak akan datang, insya-Allah.
Syaaban yang mulia
25/2/2024
Di bulan Syaaban yang mulia ini marilah kita bersama-sama menghidupkan malam dengan zikir dan selawat.
Program Madani Rakyat Zon Tengah
25/2/2024
Alhamdulillah Program Madani Rakyat Zon Tengah di Kuala Selangor telah berlangsung dengan jaya.
Sebelum
Seterusnya
50 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor capai sasaran kutipan hasil RM2 bilion
"Biasanya akan ada ‘surplus’ terutama pelabur-pelabur yang datang dan sebagainya, jadi saya boleh anggarkan minimum kita boleh dapat RM2.3 bilion hingga RM2.4 bilion tetapi untuk mencapai RM2.5 billion itu tidak mustahil," katanya pada Selasa.
Harian Metro: Polis Selangor tawar diskaun saman trafik 50 peratus
Polis Selangor dalam satu hantaran di Facebook berkata, diskaun itu diberikan bagi semua jenis saman kecuali kesalahan membabitkan kemalangan, tidak boleh kompaun (NC), saman Op Selamat, dan bicara mahkamah.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: BATC 2024 komitmen Selangor kembangkan budaya sukan
Kejuaraan benua anjuran Badminton Asia itu bakal menyaksikan penyertaan kelompok pemain lelaki dan wanita terbaik Asia termasuk pasukan pilihan China, Jepun, Korea Selatan dan penyandang juara Malaysia.
Selangor Journal: Selangor’s sustainable development paves way to end extreme poverty
Commending the state government’s wide range of schemes and initiatives addressing the various needs of its people, its secretariat policy and research officer Debbie Loh said the efforts include all aspects, like education, health, entrepreneurs, child care, and housing.
NST: Zahri Samingon appointed new Petaling Jaya mayor
He takes over from Mohamad Azhan Md Amir, whose tenure ended in October last year. Deputy Mayor Aznan Hassan has been leading the Petaling Jaya City Council since then.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.