Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pulau Indah Power Plant (PIPP) kini telah beroperasi secara komersial!
13/3/2025
Menerima khabar gembira daripada Datin Paduka Norazlina Zakaria, GCEO Worldwide Holdings Berhad (WHB)
Menziarahi sahabat saya YB Tn Hj Hasnizan Harun, Ahli Parlimen Hulu Selangor
13/3/2025
Sewaktu di Hulu Selangor semalam, saya mengambil kesempatan menziarahi sahabat saya YB Tn Hj Hasnizan Harun, Ahli Parlimen Hulu Selangor
Majlis Perasmian Masjid & Berbuka Puasa Bersama Rakyat & Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
13/3/2025
Majlis Perasmian Masjid & Berbuka Puasa Bersama Rakyat & Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H di daerah Hulu Selangor.
Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 20
13/3/2025
Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 20 buat kekasih hati, Masdiana
Majlis Berbuka Puasa YAB Perdana Menteri Bersama Pimpinan Masyarakat Tempatan
12/3/2025
Negeri Selangor berbesar hati mengalu-alukan kehadiran YAB Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke Majlis Berbuka Puasa YAB Perdana Menteri Bersama Pimpinan Masyarakat Tempatan esok.
Seterusnya
1 / 599
NASIONAL
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor
Usai solat Zohor, saya meneruskan program Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor sepertimana yang telah saya laksanakan di Daerah Sabak Bernam sebelum ini.
11 Ramadan 1446H, seluruh Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri berada di Hulu Selangor
11 Ramadan 1446H, seluruh Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri berada di Hulu Selangor dari pagi hingga malam nanti untuk beberapa program sekitar Hulu Selangor.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor sedia hadapi SUKMA 2024, sasar tempat teratas
"Ini antara tumpuan kita dan saya telah mendapat sedikit taklimat daripada Pengarah Eksekutif MSN, (Mohamad Nizam Marjugi) berkaitan persiapan kontijen Selangor untuk menghadapi temasya sukan tersebut.
Selangor Kini: RM235.4 juta diagih kepada 46,315 penerima, LZS seru terus menyumbang
Agensi itu memaklumkan bantuan wang tunai boleh disalur melalui fpx.zakatselangor.com.my untuk diagih kepada golongan memerlukan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: 276 penguat kuasa KPDN digerakkan di Selangor
KPDN Selangor turut giat menggunakan pendekatan ‘advoinspect’ sepanjang pemeriksaan di peringkat runcit dan borong.
Malay Mail: Greater Klang Valley should become special economic zone - Selangor MB
Meanwhile, Amirudin said that although the areas within the Greater Klang Valley are mature cities, the rejuvenation and regeneration efforts of these areas can attract investment in the digital industry and high technology.
NST: Delineation between KL, Selangor to be finalised next year - Amirudin
Amirudin said the exercise would be guided by several documents, such as the agreements to hand over Kuala Lumpur and Putrajaya to the federal government.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.