Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pagi Ahad ini bertemu rakan-rakan di Sungai Tua
6/8/2023
Alhamdulillah ukhuwah dan silaturrahim yang erat di antara kami.
Meninjau Jualan Ehsan Rahmah di Batu Caves
6/8/2023
Alhamdulillah sehingga kini RM 23 juta telah dibelanjakan Kerajaan Negeri Selangor dalam bentuk subsidi bagi barangan keperluan asas
Himpunan Megabike Week @ MAEPS Serdang
6/8/2023
Bersama lebih 7 ribu anak anak muda Selangor di Himpunan Megabike Week @ MAEPS Serdang
Alhamdulillah semalam saya meluncurkan Tekad Insani #KitaSelangor
5/8/2023
Kesinambungan daripada program Skim Insurans Am Selangor (INSAN) yang telah dilaksanakan bermula tahun lalu
Membina Jajaran Kereta Api dari Sabak Bernam, Kuala Selangor hingga Klang
5/8/2023
Di Ijok dan Permatang semalam saya ceritakan Tawaran Kita Selangor yang mensasarkan utk membina Jajaran Kereta Api dari Sabak Bernam, Kuala Selangor hingga Klang
Sebelum
Seterusnya
131 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: MSN Selangor jalin kerjasama beri peluang atlet berlatih di Korea Selatan
Pengarah eksekutifnya berkata kerjasama ini membolehkan atlet negeri menyertai kejohanan di Korea Selatan dan dibimbing jurulatih berpengalaman sebagai persediaan menghadapi Sukan Malaysia (SUKMA) di Sarawak pada Ogos.
Berita Harian: Bantuan bayaran pendahuluan beli motosikal di Selangor dibuka hingga 1 Mac
Program BikeCare-1000 adalah satu inisiatif Kerajaan Selangor bagi meringankan beban pekerja Gig atau P-hailing dalam bentuk pembayaran pendahuluan pembelian motosikal.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: 'Bukan semua kampung dikenakan cukai pintu di Selangor'
MCA berkata, pengumuman itu satu berita buruk dan mengecewakan penduduk kampung kerana mendakwa rumah di kampung baharu, kampung Melayu dan kampung nelayan di Selangor tidak lagi secara automatik dikecualikan daripada cukai taksiran atau cukai pintu mulai tahun ini.
Kosmo: Bawah 10 peratus peniaga bazar Ramadan Selangor carum Perkeso
Pengarah Perkeso negeri, Ismail Abi Hashim berkata, pemerhatian pihaknya mendapati Kumpulan peniaga tersebut tidak memanfaatkan peluang disediakan kerajaan yang membiayai caruman sebanyak 90 peratus iaitu RM290.50 setahun menerusi Skim Keselamatan Sosial Pekerjaan Sendiri (SKSPS)
Astro Awani: El Nino - Selangor ada simpanan air setakat sembilan bulan - Exco
Beliau berkata usaha kerajaan Selangor itu sejajar dengan kajian yang dilakukan oleh Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM) yang menjangkakan kemarau akan melanda negara pada 2026.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.