Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sinar Harian: Jumlah mangsa banjir di Selangor terus berkurangan
29/11/2022
"Bagaimanapun, kami tetap dalam keadaan bersiap siaga dalam mendepani sebarang kemungkinan termasuk banjir," katanya dalam kenyataan pada Isnin.
Malaysia Gazette: Selangor buka permohonan bantu pekerja p-hailing
29/11/2022
Selangor Kini: Permohonan bantuan pendidikan LZS ditutup 3 Disember 2022
29/11/2022
Permohonan bantuan SPZAS boleh dibuat menerusi pautan www.zakatselangor.com.my/spzas dan sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi 1-300-88-4343.
Sebanyak 689 projek perkilangan diluluskan di Selangor
29/11/2022
Sebanyak 689 projek perkilangan diluluskan di Selangor dengan pelaburan berjumlah RM30.82 bilion
Belanjawan Selangor 2023 memperuntukkan RM 2.45 bilion
28/11/2022
Belanjawan Selangor 2023 memperuntukkan RM 2.45 bilion untuk kesejahteraan rakyat, memacu pertumbuhan ekonomi serta memakmurkan negeri.
Sebelum
Seterusnya
253 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor
Usai solat Zohor, saya meneruskan program Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor sepertimana yang telah saya laksanakan di Daerah Sabak Bernam sebelum ini.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: 276 penguat kuasa KPDN digerakkan di Selangor
KPDN Selangor turut giat menggunakan pendekatan ‘advoinspect’ sepanjang pemeriksaan di peringkat runcit dan borong.
Malay Mail: Greater Klang Valley should become special economic zone - Selangor MB
Meanwhile, Amirudin said that although the areas within the Greater Klang Valley are mature cities, the rejuvenation and regeneration efforts of these areas can attract investment in the digital industry and high technology.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: MAIS junjung titah Sultan Selangor, sedia bantu jawatankuasa khas
"Oleh itu, MAIS menyeru umat Islam bertenang memberi peluang kepada Jawatankuasa Khas yang telah dilantik untuk membincangkan isu ini secara terperinci," katanya dalam kenyataan hari ini.
NST: 10 areas record alert-level hot weather status - MetMalaysia
MetMalaysia had previously issued a statement, saying that the country was currently experiencing the final phase of the northeast monsoon, which is expected to last until the end of March.
Sinar Harian: Kerajaan Selangor anjur sambutan Tahun Baharu Cina pada 24 Feb
"Majlis ini bakal menyaksikan persembahan kebudayaan gabungan pelbagai jenis tarian tradisional Malaysia seperti tarian naga dan singa, gamelan, dram dan orkestra yang melambangkan sebahagian daripada warisan dan budaya yang terdapat di negara ini," Exco Pelaburan, Perdagangan dan Mobiliti negeri Ng Sze Han
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.