Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Barangan makanan mentah dan asas harga rendah
17/7/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jualan Ehsan Rahmah.
Warga DUN Gombak Setia sambut kehadiran PMX
16/7/2023
Sungguh gembira dan ceria warga DUN Gombak Setia menyambut kehadiran PMX pada Jumaat lalu.
Solat Subuh berjemaah di Universiti Selangor (UNISEL)
16/7/2023
Solat Subuh berjemaah di Universiti Selangor (UNISEL) dan bersama warga UNISEL di program larian pagi ini.
Ampang Jaya Night Run
16/7/2023
Bersama lebih 2,500 peserta di Ampang Jaya Night Run sempena Ulangtahun ke 31 Majlis Perbandaran Ampang Jaya.
Selamat Datang ke Selangor, Wilayah Perpaduan
16/7/2023
Kami berpadu hati, menyusun tekad untuk meneruskan kecemerlangan, kejayaan dan kemakmuran Selangor untuk rakyat.
Sebelum
Seterusnya
147 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Syarat penjualan rumah kuota Bumiputera kekal di Selangor
Mengulas lanjut, Borhan berkata, pemaju juga akan disenarai hitam daripada membuat sebarang permohonan pelepasan kuota Bumiputera di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Selangor (LPHS) dan dikenakan denda lebih berat.
NST: Tealive sets up RM10mil boba plant in Selangor, plans to export
Once its production ramps up, its founder and chief executive officer Bryan Loo said the company plans to export the pearls to other countries in the region, probably beginning with the Philippines.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Visit Selangor Year 2025 targets seven mln tourists, focus on ecotourism promotions
Ng’s team, in collaboration with Tourism Selangor, is actively implementing the ‘Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu!’ promotion for the domestic segment and ‘Splendid Selangor, Take Me Anywhere!’ campaign for the international segment.
Berita Harian: Tahun Melawat Selangor 2025 sasar tujuh juta pelancong, promosi tumpu kepada ekopelancongan
Ng berkata, pihaknya dengan kerjasama Tourism Selangor giat melaksanakan promosi 'Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu!' bagi segmen domestik dan`Splendid Selangor, Take Me Anywhere! di peringkat global.
Sinar Harian: Selangor perluas 'glow in the dark' ke 15 lokasi
Menurutnya, projek membabitkan peruntukan RM900,000 itu bakal dilaksanakan dalam masa terdekat secara berfasa menumpukan kawasan yang tidak mempunyai lampu jalan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.