Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Solat Jumaat di Masjid Jamiatus Solahiah
4/8/2023
Menunaikan Solat Jumaat di Masjid Jamiatus Solahiah, Sungai Tua.
Tindakan undang-undang terhadap Dato’ Seri Muhammad Sanusi Md Nor
4/8/2023
Saya telah meneliti ucapan YAB Dato Seri Muhammad Sanusi Md Nor di Jelajah Mega PN Best baru-baru ini.
Tawaran Kita Selangor adalah tawaran terbaik untuk wanita di Selangor
4/8/2023
Selain dari mengekalkan program sedia ada yang memperkasa wanita, kita juga memperkenalkan Wanita Kita Selangor
Semalam di Taman Jasa Utama dan Pekan Batu Caves,
4/8/2023
Saya berkongsi kejayaan pentadbiran Negeri Selangor selama 15 tahun membela nasib rakyat dan memajukan Selangor.
Teras pertama dalam Tawaran Kita Selangor
4/8/2023
Teras pertama dalam Tawaran Kita Selangor ialah usaha memacu ekonomi dan meningkatkan taraf pendidikan rakyat Selangor.
Sebelum
Seterusnya
133 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor, KPKT kerjasama selesai tiga projek terbengkalai di Klang
Borhan berkata, kerajaan negeri menerusi LPHS memberikan komitmen dan mengambil langkah proaktif melalui penubuhan Jawatankuasa Pemulihan Projek Terbengkalai (JPPT) sebagai saluran perbincangan dan mendapatkan kerjasama daripada pihak terlibat.
Selangor Journal: Enhancing disaster preparedness: Selangor sets up district operation centre
DDOC, developed as a centralised monitoring and operations centre within the District and Land Offices, aims to collaborate with the Smart Selangor Operation Centre (SSOC) to collect and manage disaster-related data throughout the state actively.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: MBSA partners with MBI to promote conducive ecosystem for businesses
Shah Alam Mayor Cheremi Tarman represented MBSA in the signing ceremony, while MBI was represented by its chief executive officer Saipolyazan Mat Yusop.
Astro Awani: Invest Selangor sasar potensi transaksi RM1.3 bilion daripada SAS 2024
Menurut Ng, SAS sebelum ini menghimpunkan 109 syarikat asing dan tempatan sebagai pempamer, 49 pameran pesawat dan penyertaan dari negara seperti Amerika Syarikat, Denmark, Perancis dan Singapura.
Sinar Harian: Suasana masjid, surau perlu terus aman dan berkecuali - Sultan Selangor
Sultan Sharafuddin bertitah demikian pada upacara perasmian pembukaan mesyuarat penggal kedua Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor ke-15 di Bangunan DUN di sini pada Selasa.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.