Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Menziarahi kubur Allahyarham Ustaz Dr Haron Din
9/5/2023
Alhamdulillah, saya diberi keizinan Allah SWT untuk menziarahi perkuburan Allahyarham di Five Pillars Farm, California.
Jelajah Kita Selangor Aidilfitri
9/5/2023
Warga Sabak Bernam dijemput untuk menghadiri Jelajah Kita Selangor Aidilfitri pada Jumaat ini bermula jam 8 malam di Dataran Tanah Lesen Parit Baru.
Inisiatif Anak Selangor Anak Sihat (ASAS).
9/5/2023
Kerajaan Negeri menyediakan peruntukan sebanyak RM500,000 bagi bantuan makanan berkhasiat di bawah inisiatif Anak Selangor Anak Sihat (ASAS).
Geran Kecil Teknologi Hijau (GKTH)
9/5/2023
Kerajaan Negeri menjemput organisasi di peringkat masyarakat yang mahu melaksanakan inisiatif agenda kelestarian alam sekitar untuk memohon Geran Kecil Teknologi Hijau (GKTH).
Pertemuan bersama diaspora dan komuniti rakyat Malaysia di San Francisco, California
9/5/2023
Alhamdulillah, saya amat gembira dapat berkongsi kejayaan Negeri Selangor kepada diaspora Malaysia di San Francisco.
Sebelum
Seterusnya
172 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Air Selangor unveils Net Zero Energy Vision, full transition by 2040
He added the environmental and financial benefits of such initiatives, which align with the First Selangor Plan’s objectives to make Selangor a sustainable state.
Berita Harian: Insentif tunai ditawar bagi syarikat sertai Dasar Gaji Progresif - Rafizi
Rafizi berkata, kerajaan mengunjurkan dana permulaan antara RM20 juta hingga RM30 juta untuk setiap syarikat yang mengambil bahagian dalam projek rintis itu nanti, selepas mengambil kira perbezaan sektor, jumlah pekerja terbabit, serta kemampuan fiskal semasa.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Sultan Selangor berkenan rasmi masjid berusia 77 tahun, berbuka bersama rakyat
Turut hadir Exco Agama Islam dan Pembudayaan Inovasi negeri Dr Mohammad Fahmi Ngah, Pengerusi Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof dan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) Datuk Mohd Shahzihan Ahmad.
My Metro: PKNS nafi Kompleks PKNS Shah Alam akan dirobohkan
Menurut PKNS, projek peremajaan ini juga adalah seiring dengan usaha PKNS dalam membantu menjadikan Shah Alam sebagai bandar raya sifar karbon dengan bangunan yang dinaik taraf akan menggunakan sistem 'centralised chill water' selain sistem tenaga hijau.
Selangor Kini: Pentadbiran negeri tekankan pendidikan demi pacu ekonomi
Beliau berucap demikian pada majlis berbuka puasa bersama komuniti pendidik di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, di sini petang semalam.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.