Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pesta Buku Antarabangsa Selangor 2023
24/11/2023
Warga Selangor dijemput ke Pesta Buku Antarabangsa Selangor 2023.
Persidangan Dewan Negeri Selangor 24 November 2023 | Sesi Pagi
24/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 24 November 2023 - Sesi Pagi
Kompleks Sukan Shah Alam (KSSA)
23/11/2023
Saya menjawab dan menghuraikan isu berkaitan Kompleks Sukan Shah Alam (KSSA) dalam sidang Dewan Negeri Selangor.
Majlis Pelancaran Yayasan Perpustakaan Raja Tun Uda
23/11/2023
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj bersama DYTM Raja Muda Selangor berangkat ke Majlis Pelancaran Yayasan Perpustakaan Raja Tun Uda.
(Langsung) Persidangan Dewan Negeri Selangor 23 November 2023 | Sesi Petang
23/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 23 November 2023 - Sesi Petang
Sebelum
Seterusnya
82 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Invest Selangor bertemu Deloitte, teroka peluang perniagaan baharu
Invest Selangor melalui hantaran di Twitter baru-baru ini, berkata pertemuan itu diharap akan memperkukuhkan negeri ini sebagai destinasi pelaburan paling diingini oleh pelabur bernilai tinggi,.
Malay Mail: Claims Selangor religious schools ordered to close untrue, says minister
Recently, an article was published on a local portal, which reported that a coalition of Islamic non-governmental organisations (NGOs) in Selangor and Negeri Sembilan voiced concern over religious schools in Selangor being issued closure warnings.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor sets sights on becoming Asean logistics hub — Exco
The construction of the warehouse worth RM150 million is expected to be completed in the fourth quarter of next year, covering an area of 1.49 hectares in Elmina Business Park, Sungai Buloh.
Astro Awani: Selangor mantapkan ekosistem TVET, tawar kerjaya bergaji tinggi - Amirudin
"Kita akan bekerja keras dan memastikan institusi pendidikan itu setara dengan kehendak industri. Kita mahu apa dikehendaki industri dan apa ditawarkan industri setanding," katanya
Sinar Harian: Penjawat awam Selangor terima bantuan khas Aidilfitri sebulan gaji
Beliau berkata, bantuan itu merangkumi penjawat awam di bawah pentadbiran Setiausaha Kerajaan (SUK) Selangor dan penjawat awam persekutuan lantikan tetap yang berkhidmat dalam jabatan di bawah pentadbiran SUK Selangor.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.