Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Darul Ehsan Berselawat 'Bernafas Dalam Hawqalah
29/7/2023
(Langsung) Darul Ehsan Berselawat 'Bernafas Dalam Hawqalah - Fakir Ila Allah'
Calon Pakatan Harapan bagi kerusi DUN N16 Sungai Tua
29/7/2023
Alhamdulillah pencalonan saya telah diterima oleh Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) dan kini bertanding secara rasmi sebagai calon Pakatan Harapan bagi kerusi DUN N16 Sungai Tua.
Jumpa esok di sekitar Sungai Tua
29/7/2023
Ayuh kita semarakkan Gelombang Perpaduan di Sungai Tua !
Bersama penduduk Taman Keramat
28/7/2023
Alhamdulillah, bersama penduduk Taman Keramat yang telah diberi kelulusan oleh Kerajaan Negeri bagi permohonan hak milikan tanah mereka.
Selangor membina paling banyak rumah mampu milik
26/7/2023
Menurut Timbalan Menteri Pembangunan Kerajaan Tempatan, Selangor membina paling banyak rumah mampu milik dalam 5 tahun
Sebelum
Seterusnya
140 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Illegal factories: State govt all ears, wants to hear suggestions, says exco
The town hall session, held at the Shah Alam City Council Convention Centre, was attended by over 1,000 illegal factory operators and owners operating in the state capital.
Astro Awani: Sistem e-Tanah diperluas ke Selangor
Kelebihan sistem berkenaan juga adalah Kaunter "Single Point of Contact" (SPOC) yang membolehkan semua urusan tanah dilaksanakan pada satu kaunter sahaja berbanding selama ini yang memerlukan orang awam pergi ke banyak kaunter yang berlainan untuk menyelesaikan urusan mereka.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Star: Stray dog hunt postponed indefinitely, says Shah Alam Mayor
He added that MBSA received 3,289 complaints, of which 1,761 were related to disturbances caused by stray dogs last year and 479 complaints from January to March 2024.
Sinar Harian: Kes strok haba, Covid-19 di Selangor masih terkawal
Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar negeri, Jamaliah Jamaluddin berkata, pada masa ini, pihaknya sentiasa menjalin kerjasama erat dengan semua jabatan dan agensi kerajaan bagi memantau situasi tersebut.
Selangor Kini: Taman industri pintar cecah GDV RM10 bilion, lebih 60 peratus ditempah pelabur
Berucap pada majlis pembukaan galeri jualan NSIP, Amirudin berkata setakat ini projek berperingkat melibatkan tiga fasa atas tanah seluas 732 ekar itu menerima tempahan lebih 60 peratus pelabur tempatan dan luar negara sejak diperkenal April tahun lalu.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.