Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
(Langsung) Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor
14/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 14 November 2023 - Sesi Pagi
Sambutan Deepavali di Dataran Klang @ Padang Chetty
13/11/2023
Sambutan Deepavali peringkat Negeri Selangor di Dataran Klang @ Padang Chetty
Berkunjung ke rumah Ahli Dewan Negeri Sentosa
13/11/2023
Berkunjung ke rumah Ahli Dewan Negeri Sentosa, YB Gunarajah George.
Belanjawan Selangor 2024 selesai dibentangkan
12/11/2023
Alhamdulillah Belanjawan Selangor 2024 telah selesai dibentangkan Jumaat lalu.
Berkunjung ke rumah Datuk Seri M.Saravanan
12/11/2023
Berkunjung ke rumah sahabat saya yang juga merupakan Timbalan Presiden MIC dan Ahli Parlimen Tapah, Datuk Seri M.Saravanan
Sebelum
Seterusnya
90 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: ANIS terbit 20 buku cerita khusus anak istimewa, bantu fahami situasi seharian
Ibu bapa yang berminat boleh melayari www.anisselangor.com/bukuanis atau mengimbas kod QR tertera bagi memuat turun buku cerita pilihan untuk anak mereka.
Selangor Kini: Insentif haji RM500 masih boleh dimohon sehingga Selasa depan
Minggu lalu, Ketua Tanggungjawab Sosial dan Komunikasi Korporat MBI Ahmad Azri Zainal Nor berkata dokumen permohonan boleh dihantar ke Café LG, Bangunan Darul Ehsan dari jam 10 pagi hingga 1 tengah hari pada setiap Isnin dan Selasa.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Exco: Selangor mulls expansion of MamaKerja initiative to include housewives
State executive councillor for women empowerment and welfare Anfaal Saari said the expansion review of the programme was following the overwhelming response received from the public.
Selangor Kini: Inisiatif MamaKerja bakal program tahunan Selangor, bantu golongan wanita
Jelasnya setiap DUN bakal menerima 20 peruntukan dan wakil pusat khidmat masing-masing akan memilih wanita berkelayakan bagi mengisi permohonan MamaKerja menerusi aplikasi Selangkah.
Berita Harian: Angka korban serangan Zionis di Gaza lepasi 33,000
Perang Israel-Gaza, kini sudah memasuki hari ke-181, sehingga mendorong 85 peratus penduduk Gaza berpindah ketika kekurangan makanan, air bersih, dan ubat-ubatan yang semakin teruk, manakala 60 peratus daripada infrastruktur itu sudah rosak atau musnah, menurut PBB.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.