Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Menziarahi kubur Allahyarham Ustaz Dr Haron Din
9/5/2023
Alhamdulillah, saya diberi keizinan Allah SWT untuk menziarahi perkuburan Allahyarham di Five Pillars Farm, California.
Jelajah Kita Selangor Aidilfitri
9/5/2023
Warga Sabak Bernam dijemput untuk menghadiri Jelajah Kita Selangor Aidilfitri pada Jumaat ini bermula jam 8 malam di Dataran Tanah Lesen Parit Baru.
Inisiatif Anak Selangor Anak Sihat (ASAS).
9/5/2023
Kerajaan Negeri menyediakan peruntukan sebanyak RM500,000 bagi bantuan makanan berkhasiat di bawah inisiatif Anak Selangor Anak Sihat (ASAS).
Geran Kecil Teknologi Hijau (GKTH)
9/5/2023
Kerajaan Negeri menjemput organisasi di peringkat masyarakat yang mahu melaksanakan inisiatif agenda kelestarian alam sekitar untuk memohon Geran Kecil Teknologi Hijau (GKTH).
Pertemuan bersama diaspora dan komuniti rakyat Malaysia di San Francisco, California
9/5/2023
Alhamdulillah, saya amat gembira dapat berkongsi kejayaan Negeri Selangor kepada diaspora Malaysia di San Francisco.
Sebelum
Seterusnya
172 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: Selangor approves 1,506 manufacturing projects, generating investments worth more than RM88b
As for the services sector, Ng said the state government has identified sectors that have the potential to grow in Selangor, including the logistics service industry and digital investment such as global business services, data centres and creative content technology.
Sinar Harian: Kerajaan Selangor berjaya tingkat semula 'star rating' Unisel
Beliau berkata demikian menjawab pertanyaan berhubung pendekatan kerajaan negeri untuk menggalakkan lepasan pelajar Sijil Pelajaran Malaysia di negeri ini untuk memilih TVET sebagai laluan pendidikan tinggi mereka.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Tiga PBT di Selangor sedia rumah perlindungan kucing, anjing
Exco Kerajaan Tempatan dan Pelancongan Selangor, Datuk Ng Suee Lim berkata, pelaksanaan rumah perlindungan menempatkan haiwan terbiar itu boleh dibuat dengan kerjasama badan bukan kerajaan (NGO) di setiap PBT terlibat.
Malay Mail: MB: Selangor govt launches State Structure Plan 2035 draft for public feedback
In pursuit of the vision to establish Selangor as a “Preferred, Progressive, and Prosperous State,” the plan outlines 17 strategic directions, 73 policies, and 522 initiatives, that will serve as the cornerstone in steering the state’s development trajectory for the upcoming decade.
Sinar Harian: Draf RS Negeri Selangor 2035 (Pengubahan) tersedia untuk maklum balas
Dalam pada itu, kumpulan sasaran bagi program ini adalah agensi kerajaan dan bukan kerajaan, pemain industri, ahli politik, wakil penduduk dan badan bukan kerajaan (NGO).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.