Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selangor Kini: Selangor naib juara pavilion terbaik MAHA 2022
17/8/2022
Ir Izham Hashim memaklumkan ia membabitkan program pertanian bernilai tinggi, inovasi tanaman dan akuakultur serta projek kajian dan penyelidikan (R&D) hingga menembusi pasaran.
Selangor TV: Selangor sedia RM6 juta tingkat pendidikan kaum India
17/8/2022
Kerajan Negeri menyediakan RM6 juta kepada sekolah jenis kebangsaan Tamil (SJKT) bagi membaik pulih kemudahan serta meningkatkan kualiti pendidikan kaum India pada tahun ini.
Selangor Kini: Imigresen Selangor perkenal kiosk mohon pasport antarabangsa
17/8/2022
Agensi itu berkata dianggar 2,900 permohonan sehari atau hampir mencecah 60,000 permohonan sebulan bagi pasport Malaysia antarabangsa (PMA) di negeri ini.
Selangor Journal: Hijrah Selangor invites entrepreneurs to join state’s food, beverage expo this October
16/8/2022
Hijrah Selangor said interested entrepreneurs can pre-register via the link https://forms.gle/kZXhe6KvnieMxy1t6.
KELAS TAMBAHAN & MAKANAN TENGAHARI PERCUMA UNTUK LEBIH 25,000 PELAJAR SELANGOR
16/8/2022
Kelas tambahan adalah usaha dan ikhtiar untuk meningkatkan kecemerlangan dalam pendidikan. Kerajaan Negeri melalui Program Tuisyen Rakyat Selangor (PTRS) telah memberi kelas tambahan percuma kepada 25 ribu pelajar yang kurang berkemampuan pada tahun ini.
Sebelum
Seterusnya
327 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Fly the Jalur Gemilang during National, Malaysia Day campaigns, says PM
Anwar said that he hoped that everyone would support this mission in line with this year’s National Day and Malaysia Day (HKHM) campaigns themed "Malaysia Madani: Jiwa Merdeka".
Astro Awani: ‘Kirim salam kepada yang enggan’, PM Anwar seru rakyat Malaysia kibar Jalur Gemilang
Perdana Menteri berkata demikian ketika berucap di Majlis Pelancaran Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang 2024, di Cyberjaya pada Ahad.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Tourism Selangor: Attractive 2023 deals spark 99 pct surge in Middle Eastern visitors
He said the initiative, spearheaded by Tourism Malaysia Dubai along with Tourism Selangor, aimed to fortify existing ties and explore new avenues for collaboration.
Malay Mail: Exco: Selangor govt to take immediate action at landslide area of Jalan Sungai Lalang in Semenyih
He added that announcements regarding further developments will be made periodically.
Sinar Harian: MDEC latih 103,858 usahawan Selangor, catat jualan terkumpul lebih RM309 juta
Pengerusinya Syed Ibrahim Syed Noh berkata program yang dilaksanakan sejak 2015 itu menekankan kepentingan keusahawanan digital untuk menjana pendapatan, mempromosi produk dan meningkatkan jualan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.