Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
The Sun Daily: 62 spots in Klang at risk of flooding due to northeast monsoon
13/9/2022
“According to the forecast by the National Hydrographic Centre in Pulau Indah, the highest water level is expected to reach 5.5 metres,” he said.
Selangor TV: Hadiah Sastera Selangor sedia jalin kerjasama akhbar Indonesia
13/9/2022
HSS mungkin akan diperluaskan kepada pengkarya Indonesia susulan penyertaan tinggi dari penggiat seni negara jiran itu.
Selangor Journal: Selangor Literary Prize well-received, with international participants, professionals
12/9/2022
“HSS is the only literary award that allows for participation transcending state and national borders. We accept works from Perlis to Sabah and Sarawak, as well as our neighbouring countries.
Sinar Harian: Selangor sedia kerjasama banteras penipuan dalam talian
12/9/2022
"Ini mungkin dapat menghalang kecurian data melalui pengambilan data secara tidak sah oleh pihak tertentu yang menjurus kepada aktiviti penipuan yang berleluasa," katanya ketika ditemui di Karnival Ekstrem Gua Damai di sini pada Ahad.
Selangor TV: MB taja anak warga kerja, asnaf sertai kem Artman sempena cuti sekolah
12/9/2022
Seramai 100 orang pelatih yang terdiri daripada pelajar sekolah rendah dan menengah telah menyertai Program Kem Artman Siri 005 sempena cuti sekolah anjuran Rumah Pengasih Warga Prihatin di Sungai Ramal baru-baru ini.
Sebelum
Seterusnya
310 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Sidec: Lapan syarikat pemula sertai sidang niaga di Jepun, teroka pasaran luar
SIDEC dalam satu kenyataan hari ini memaklumkan lapan syarikat itu ialah VirtualTech Frontier, Ejen2U, Zucca, Imagine AI, Vimigo, Voice For Health, Pay Recon dan Eventsize
Selangor Journal: Google’s investment proves Selangor as economic hub, offers high-value jobs
“The development plan relies on advanced semiconductor technology due to its widespread use, including AI (artificial intelligence),” said Ng Sze Han to Selangorkini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian:Kerajaan Selangor serius tangani isu jenayah seksual kanak-kanak
Ujarnya, di peringkat akar umbi program Advokasi Keselamatan Kasih Kanak-Kanak turut dirancang untuk diadakan di sekolah terpilih di sembilan daerah seluruh Selangor dengan kerjasama pelbagai pihak.
Sinar Harian: LRA SSP1 diselenggara, pengguna terjejas diminta simpan bekalan air
Menurut Air Selangor, tempoh masa gangguan dan pemulihan bekalan air di kawasan-kawasan yang terjejas adalah berbeza bergantung kepada jarak lokasi premis pengguna dan tekanan pada sistem agihan bekalan air.
Selangor Journal: Selangor prepares swift response to potential new wave of Covid-19 -Exco
On Sunday, Health Minister Datuk Seri Dr Dzulkefly Ahmad said the Health Ministry is closely tracking the trajectory of the recent wave of a two-fold increase in Covid-19 cases reported by Singapore.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.