Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
RM40,000 bagi Platform Selangor (PLATS) Masuk Bazar
25/3/2024
Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) atau MBI memperuntuk RM40,000 bagi menjayakan kempen Platform Selangor (PLATS) Masuk Bazar
Selamat Hari Polis ke-217
25/3/2024
Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Polis ke-217 buat anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Selangor dan seluruh Malaysia.
Program Bubur Lambuk Rumpun Selangor
22/3/2024
Petang semalam saya dan Diana menyertai Program Bubur Lambuk Rumpun Selangor di Tanjung Karang anjuran YB Datuk Rizam Ismail.
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Daerah Tanjung Karang.
22/3/2024
Alhamdulillah, DYMM Sultan Selangor diiringi DYTM Raja Muda Selangor berkenan berangkat ke Masjid At Tuqo, Tanjung Karang bagi menyempurnakan majlis ini.
Majlis Mahabbah Ramadan Madani
22/3/2024
Pagi ini saya bersama anggota pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor di Majlis Mahabbah Ramadan Madani anjuran Perbendaharaan Negeri Selangor.
Sebelum
Seterusnya
31 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Lebih 45,000 keluarga terima bakul makanan Yayasan Mesra Selangor
“Terdapat tiga kategori penerima pek peduli iaitu miskin tegar, ditimpa bencana dan keperluan mendesak seperti diberhentikan kerja dan kemalangan,” katanya dihubungi SelangorKini.
NST: Claims of Insan data leakage inaccurate: MBI Selangor
"Due to widespread inaccurate claims, some irresponsible parties have misused this website (INSAN programme) for malicious purposes. The website is being strengthened with extra security features and will be active soon," MBI Selangor said.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Pemain bola sepak, legenda dunia mula sertai kempen 'Eyes on Rafah'
Legenda bola sepak dunia, David Beckham dan Eric Cantona, antara yang bersuara menyebarkan agenda ke satu dunia untuk menghentikan keganasan supaya tiada lagi orang tidak bersalah terutamanya wanita dan kanak-kanak dibunuh secara beramai-ramai.
Malay Mail: Selangor developing semiconductor area development plan to attract more investors, says MB
Among industry players that have been established for decades in Selangor are Texas Instruments Malaysia Sdn Bhd and NXP Malaysia Sdn Bhd.
Sinar Harian: Liga Super: Selangor FC kekal harga tiket, sasar stadium penuh
Beliau berkata, pihak pengurusan Selangor FC optimis pendapatan pasukan itu mampu dijana menerusi penjualan makanan dan aktiviti pengaktifan jenama daripada penaja dan sokongan penaja.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.