Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
RM70,000 untuk 35 penghuni Rumah Pengasih Warga Prihatin (RPWP)
21/3/2024
Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) memperuntuk RM70,000 menaja 35 penghuni Rumah Pengasih Warga Prihatin (RPWP)
KEWAJIPAN BERBUAT BAIK KEPADA IBU BAPA
21/3/2024
Hari ini kita tadabbur surah Luqman ayat 14-15
Hujan lebat di bazar Ramadan Greentown
21/3/2024
Hujan lebat di bazar Ramadan Greentown tidak mematahkan kegigihan para peniaga bazar di mana saya juga sempat mengedar kurma dan bubur lambuk buat mereka.
Menunaikan Solat Isyak dan Tarawih di Masjid Al Khairiyah AU3.
21/3/2024
Alhamdulillah malam 10 Ramadan menandakan kita telah melalui fasa pertama Ramadan.
Menunaikan Solat Isyak dan Tarawih berjemaah di Surau An Nasihin, Kg Sungai Kertas.
20/3/2024
Alhamdulillah dapat bertemu rakan-rakan para kariah di Kampung Sungai Kertas.
Sebelum
Seterusnya
33 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor capai sasaran kutipan hasil RM2 bilion
"Biasanya akan ada ‘surplus’ terutama pelabur-pelabur yang datang dan sebagainya, jadi saya boleh anggarkan minimum kita boleh dapat RM2.3 bilion hingga RM2.4 bilion tetapi untuk mencapai RM2.5 billion itu tidak mustahil," katanya pada Selasa.
Harian Metro: Polis Selangor tawar diskaun saman trafik 50 peratus
Polis Selangor dalam satu hantaran di Facebook berkata, diskaun itu diberikan bagi semua jenis saman kecuali kesalahan membabitkan kemalangan, tidak boleh kompaun (NC), saman Op Selamat, dan bicara mahkamah.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Exco encourages creative expressions to uplift Selangor as cultural hub
“The 2024 Design and Craft Festival (Tukang), organised by Tourism Selangor, is among the excellent examples of events to nurture arts and heritage. A programme like this can also attract tourist to the state.
Selangor Kini: Lindungi ikan tempatan, negeri bakal kuat kuasa larangan lepas spesies asing
“Isu perlu diatasi segera bagi melindungi sumber protein negeri. Cadangan enakmen sudah dibawa ke Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri dan berada di fasa akhir. Sekarang sedang diperhalusi peringkat perundangan,” kata Ir Izham Hashim
Sinar Harian: 152 asnaf di Selangor sudah keluar daripada belenggu kemiskinan
Menurutnya, seramai 152 daripada 1,400 asnaf yang mengikuti program keusahawanan tahun lepas berjaya keluar dari kepompong kemiskinan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.