Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Solat Jumaat DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru Kuala Lumpur.
21/3/2025
Solat Jumaat DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru Kuala Lumpur.
Solat Jumaat bersama rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru
21/3/2025
Menunaikan solat Jumaat bersama rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru
Qiyamulail Perdana di Masjid Negeri Shah Alam.
21/3/2025
Insya-Allah bersama kita hidupkan malam 21 Ramadan nanti dengan Qiyamulail Perdana di Masjid Negeri Shah Alam.
Episod 20, 30 Hari 30 Ayat
21/3/2025
Surah Al-Waqi’ah, Ayat 7-11
Bantuan Khas Kewangan Aidilfitri pada 25 Mac
21/3/2025
Seterusnya
1 / 607
NASIONAL
PDRM Sanggup Berkorban Demi Negara.
Kami dari Kerajaan Selangor mengucapkan jutaan terima kasih kepada PDRM atas pengorbanan mereka semasa Perintah Kawalan Pergerakan.
Soalan Lazim dari Bank Negara Mengenai Penambahan Inisiatif Sewaktu Perintah Kawalan Perintah
Senarai soalan dan jawapan lazim mengenai pembahan inisiatif pembayaran balik kepada bank semasa Perintah Kawalan Pergerakan.
Video Info Tentang Makanan dan Jangkitan Covid-19 oleh KKM
Sebuah video panduan oleh Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia.
Perutusan Khas COVID-19 oleh YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin
Siaran Langsung Perutusan Khas COVID-19 oleh YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin, Perdana Menteri Malaysia.
Kenyataan Inisiatif Individu, PKS dan Syarikat Korporat yang Terjejas oleh Wabak COVID-19 oleh Bank Negara Malaysia
"Langkah-langkah oleh Bank bertujuan untuk membolehkan institusi perbankan kekal fokus terhadap usaha menyokong ekonomi yang sedang menghadapi keadaan luar biasa dan tidak pernah dialami sebelum ini."
Pesanan daripada Director General of Health
Kepada semua warga kesihatan barisan depan, perkasakan diri anda dan jagalah kesihatan.
Kenyataan Media YAB Perdana Menteri mengenai Penangguhan Bayaran Balik Pinjaman Bank Sehingga 6 Bulan
Penangguhan bayaran balik pinjaman bank selama 6 bulan disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan.
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Pengurusan Zakat Selangor bantu ramai asnaf, jadi contoh negara luar
Menurut teks khutbah jumaat yang dikeluarkan oleh Unit Khutbah Bahagian Pengurusan Masjid Jabatan Agama Islam Selangor hari ini, kemampuan pengurusan zakat di negeri ini telah memberi keterujaaan dan contoh kepada banyak negara seperti Indonesia dan Thailand.
Kosmo: MB dukung penuh titah Sultan Selangor
Ujar Amirudin, upaya Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang istiqamah dan tegas dalam memperihalkan perkara berkaitan agama Islam dan hal ehwal Melayu perlu disambut dengan adab, bijak dan cakna oleh setiap ahli politik khususnya ahli-ahli Parlimen.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Kerajaan Selangor naik jumlah Insentif Haji Muassasah
Amirudin menjelaskan, peningkatan jumlah insentif dan jemaah menjadi bukti semangat serta komitmen pentadbiran kerajaan di negeri berkenaan dalam mengangkat nilai Islam.
Harian Metro: Penjawat awam Selangor perlu sentiasa mesra, dengar masalah rakyat - Tengku Amir Shah
Baginda bertitah sebagai aset penting kerajaan, penjawat awam perlu memastikan setiap dasar yang digubal dilaksanakan dengan cekap demi memastikan kesejahteraan dan kemakmuran rakyat dicapai.
Malay Mail: Youth and Sports Ministry in talks with local authorities to improve public access to sports facilities, says minister
Hannah also highlighted the ministry’s efforts to promote sports among senior citizens, aiming to dispel stereotypes and encourage them to explore new activities for post-retirement health.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.