Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Jamuan Aidifitri Taman Seri (JPKK) Batang Kali
15/4/2024
Bersama EXCO Kerajaan Negeri, YB Puan Jamaliah Jamaluddin menghadiri Jamuan Aidifitri Taman Seri (JPKK) Batang Kali.
Sumbangan Aidilfitri DUN Gombak Setia di Dewan Beringin
8/4/2024
Semalam saya telah menyerahkan sumbangan Aidilfitri DUN Gombak Setia di Dewan Beringin kepada 500 lagi penerima dari golongan rentan.
Program ‘Rewang Anak Muda’ tahun ini di Dewan Terbuka Batu Caves.
8/4/2024
Tahniah saya ucapkan kepada anak-anak muda Gombak yang berjaya melaksanakan program ‘Rewang Anak Muda’ tahun ini di Dewan Terbuka Batu Caves.
Menonton perlawanan Manchester United vs Liverpool
8/4/2024
Terima kasih team Hot FM & ERA (Malaysia) atas jemputan menonton perlawanan Manchester United vs Liverpool malam tadi.
Surah Sad ayat 26
8/4/2024
Insya-Allah di penghujung Ramadan ini, kita tadabbur surah Sad ayat 26
Sebelum
Seterusnya
25 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: MB bentang perkembangan IDRISS, mudahkan penduduk terima maklumat
EXCO Pelaburan Ng Sze Han berkata menerusi pembentangan kajian separuh penggal Rancangan Selangor Pertama (RS-1), laporan berhubung kemajuan beberapa projek bawah IDRISS akan diumum.
The Sun Daily: Malaysia expects Investment growth momentum to continue in 2024
Target sectors stipulated by the National Investment Aspirations (NIA) contributed RM53.7 billion, accounting for 64.1% of the total approved investments across 252 projects, which are expected to create 17,056 new job opportunities.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor MB says Pakatan-BN seat talks for state polls should be up to 90pc complete by end April
According to him, BN, which is now part of the Unity Government in Selangor has started to move together with PH as a team, especially in preparation for the Unity Government National Convention which will take place on May 14.
Kosmo: Hanya 30 peratus syarikat di Selangor bayar zakat perniagaan
LZS turut menyerahkan bantuan zakat kepada empat individu dan institusi dengan jumlah keseluruhan sebanyak RM29,217,330.
Astro Awani: Amirudin jangka 80-90 peratus pembahagian kerusi PH-BN selesai akhir April - PRN Selangor
Menurutnya BN yang kini sebahagian kerajaan perpaduan di negeri itu sudah mula bergerak bersama-sama PH sebagai satu pasukan terutamanya dalam persiapan bagi Konvensyen Kerajaan Perpaduan yang akan berlangsung pada 14 Mei ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.