Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Jelajah Ehsan Rahmah 27 Feb
26/2/2024
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Salam Nisfu Syaaban
25/2/2024
Semoga kita semua diberi kesempatan dan kesihatan untuk bertemu bulan Ramadan Al Mubarak akan datang, insya-Allah.
Syaaban yang mulia
25/2/2024
Di bulan Syaaban yang mulia ini marilah kita bersama-sama menghidupkan malam dengan zikir dan selawat.
Program Madani Rakyat Zon Tengah
25/2/2024
Alhamdulillah Program Madani Rakyat Zon Tengah di Kuala Selangor telah berlangsung dengan jaya.
Menunaikan Solat Subuh berjemaah di Masjid Kampung Nakhoda
24/2/2024
Alhamdulillah pagi ini bersama para jemaah dan kariah Masjid Kampung Nakhoda menunaikan Solat Subuh berjemaah.
Sebelum
Seterusnya
50 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Pelan tindakan wanita, pelaksanaan dasar antara tumpuan sidang dewan negeri
Dijadual bersidang dua minggu mulai 4 Julai ini, EXCO Pembangunan Wanita Anfaal Saari berkata ia bagi menangani isu berbangkit membabitkan golongan wanita.
Astro Awani: Air Selangor catat pendapatan RM2.82 bilion pada 2023
Katanya Air Selangor akan terus melabur dalam pengurusan dan pentadbiran bekalan air dalam jangka masa panjang untuk 9.3 juta penggunanya di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya apabila pelarasan tarif yang sesuai dan holistik dapat memastikan peningkatan kualiti perkhidmatan secara berterusan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor MB says Pakatan-BN seat talks for state polls should be up to 90pc complete by end April
According to him, BN, which is now part of the Unity Government in Selangor has started to move together with PH as a team, especially in preparation for the Unity Government National Convention which will take place on May 14.
Kosmo: Hanya 30 peratus syarikat di Selangor bayar zakat perniagaan
LZS turut menyerahkan bantuan zakat kepada empat individu dan institusi dengan jumlah keseluruhan sebanyak RM29,217,330.
Astro Awani: Amirudin jangka 80-90 peratus pembahagian kerusi PH-BN selesai akhir April - PRN Selangor
Menurutnya BN yang kini sebahagian kerajaan perpaduan di negeri itu sudah mula bergerak bersama-sama PH sebagai satu pasukan terutamanya dalam persiapan bagi Konvensyen Kerajaan Perpaduan yang akan berlangsung pada 14 Mei ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.