Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sinar Harian: Pemantauan sungai lebih efektif guna cerapan satelit
1/11/2023
Kaedah tersebut telah berjaya mengelakkan beberapa insiden pencemaran yang berpotensi menyebabkan henti tugas loji rawatan air (LRA).
Baucar Jom Shopping
1/11/2023
Tradisi Kerajaan Negeri sepanjang perayaan utama di Selangor, Baucar Jom Shopping bernilai RM200 akan diedarkan
Baucar Jom Shopping Deepavali
31/10/2023
Menyerahkan Baucar Jom Shopping Deepavali kepada 400 keluarga masyarakat India di DUN Sungai Tua.
Selangor sebagai gedung ekonomi negara
31/10/2023
Selangor sebagai gedung ekonomi negara yang mempunyai wawasan sebagai pintu masuk ASEAN
Rangkuman aktiviti
30/10/2023
Rangkuman aktiviti saya minggu lalu
Sebelum
Seterusnya
100 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Saringan kesihatan percuma jantung, barah, kencing manis, daftar di aplikasi SELangkah
“Hubungi Selcare di talian 1800226600 jika mengalami masalah berkaitan pendaftaran,” katanya menerusi Facebook.
Suara KEADILAN: Selangor perluas Maahad Integrasi Tahfiz ke semua daerah
Sementara itu Dr Mohammad Fahmi turut menggesa institusi tahfiz persendirian yang belum mendaftar dengan Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) agar berbuat demikian melalui Persatuan Institusi Tahfiz Selangor (Pitas) sebelum 31 Disember depan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor salur bantuan kebajikan bekas perajurit
"Ia sekali gus meraikan para bekas perajurit yang menetap di bawah persatuan Badan Kebajian Bekas Perajurit Sungai Buloh," katanya pada Majlis Penghargaan Bekas Perajurit Peringkat DUN Paya Jaras di Dewan Banquet, Kelab Rahman Putra di sini pada Ahad.
Selangor Kini: PBAKL: Pavilion Selangor jadi tumpuan, kongsi maklumat inisiatif Kerajaan Negeri
Beliau berkata pihaknya menyediakan 200 nasi lemak dan kopi setiap hari sebagai langkah menarik lebih ramai pengunjung melawat ruangan Kerajaan Negeri.
Selangor Journal: MBSJ Car-Free Day preps over 10 activities for visitors
Other activities during the MBSJ @ Selamat Pagi Subang Jaya Car-Free Day programme include running, leisurely walking, cycling, free health check-ups, archery, cupping (bekam), abseiling, rappelling, as well as lucky draws.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.