Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Solat Jumaat DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru Kuala Lumpur.
21/3/2025
Solat Jumaat DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru Kuala Lumpur.
Solat Jumaat bersama rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru
21/3/2025
Menunaikan solat Jumaat bersama rakyat di Masjid Jamek Kampung Baru
Qiyamulail Perdana di Masjid Negeri Shah Alam.
21/3/2025
Insya-Allah bersama kita hidupkan malam 21 Ramadan nanti dengan Qiyamulail Perdana di Masjid Negeri Shah Alam.
Episod 20, 30 Hari 30 Ayat
21/3/2025
Surah Al-Waqi’ah, Ayat 7-11
Bantuan Khas Kewangan Aidilfitri pada 25 Mac
21/3/2025
Seterusnya
1 / 607
NASIONAL
Pecahan Kes Covid-19 Mengikut Daerah dan Negeri - 13 April
Bilangan kes positif di Malaysia ialah 4,817 jadi mari kita teruskan mematuhi Perintah Kawalan Pergerakan sehingga 28 April 2020.
Statistik Covid-19 Dunia Mengikut Negara - 13 April 2020
Kadar peratusan jumlah kes tertinggi adalah 30.07% dari negara Amerika Syarikat, manakala kadar peratusan kematian tertinggi adalah 12.73% dari negara Itali.
Statistik Covid-19 di Malaysia bertarikh 13 April 2020
Keseluruhan kes positif adalah sebanyak 4,817 kes dengan 47.24% telah sembuh bersamaan 2,276 pesakit dan 1.60% atau 77 kematian.
2,276 Kes Covid-19 Kes Telah Discaj. Tahniah dan Terima Kasih Petugas Perubatan KKM!
Jumlah keseluruhan kes telah sembuh dan discaj adalah 2,276 kes bersamaan dengan 47.24% kadar kesembuhan dari jumlah keseluruhan kes positif.
Kes Kematian Baharu Akibat Covid-19 - 13 April 2020
Jumah kematian hari ini adalah 1 kes. Ini menjadikan jumlah kematian setakat ini adalah sebanyak 77 kes dengan kadar kematian di negara ini sebanyak 1.60%
Notis dari MKN: Kedai Gunting Rambut, Salun dan Cermin Mata Tidak Dibenarkan Beroperasi
Sepanjang tempoh PKP tiada kedai gunting rambut, salun atau cermin mata yang dibenarkan beroperasi.
Pesanan dari KKM: Jom Bersenam di Rumah!
Mari kita bersenam walaupun hanya di rumah!
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Festival Puisi Selangor julung kali meriah, martabat seni, sastera
Sementara itu Timbalan Setiausaha Kerajaan (Pembangunan) Dato’ Johary Anuar yang merasmikan program berkata festival menjadi titik tolak untuk semua pihak menggembleng tenaga dan idea bagi mengembangkan lagi industri seni dan sastera negeri.
Selangor Kini: Sukma 2024: Selangor sending 704 athletes, 213 officials
Selangor Sports Council executive director Mohamad Nizam Marjugi said all athletes and officials, including coaches, were listed for the biennial Games before the registration deadline on July 5.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Faisal jalani latihan ringan minggu depan - Dr Johan
Ketua Pegawai Eksekutif Selangor FC, Dr Johan Kamal Hamidon berkata, pemain sayap itu sudah menjalani sesi berkenaan sejak beberapa hari lalu.
Astro Awani: Peningkatan sumbangan KDNK Selangor bukti keyakinan komuniti perniagaan terhadap kepimpinan kerajaan - Amirudin
Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari berkata berdasarkan kepada prestasi perkembangan KDNK negeri, ekonomi Selangor telah berkembang sebanyak RM103.9 bilion sejak tahun 2017, bersamaan dengan peningkatan sebanyak 25.59 peratus selepas pentadbirannya mengambil alih kepimpinan kerajaan negeri pada 2018.
Selangor Journal: Selangor aims to develop creative cities by 2030
The initiative is part of the Unesco Creative Cities Network (UCCN) programme introduced in 2004, which engages cities worldwide to promote collaboration and recognises creativity as a key strategic factor in sustainable urban development.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.