Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pameran Buku Antarabangsa Indonesia
28/9/2023
Amat berbesar hati dapat bersama-sama wakil Presiden Indonesia ke 10 dan ke 12, Drs H. Muhammad Jusuf Kalla MUH. JUSUF KALLA di Peluncuran naskah Tuhfat al- Nafiz dan Dinamika Orang Bugis Ke Johor Pada Abad Ke-18
Selangor Journal: MBSJ allocates RM50,000 in special funds for natural disasters
27/9/2023
Earlier, Fauzi said issues raised during the meeting included the budget for tree maintenance to avoid trees falling during the rainy season.
Bergambar di Auditorium Nurcholish Madjid
26/9/2023
Bergambar kenang-kenangan di hadapan Auditorium Nurcholish Madjid, Universitas Paramadina usai Kuliah Umum semalam.
Kunjungan ke Universitas Paramadina
26/9/2023
Kunjungan ke Universitas Paramadina sarat dengan aktiviti produktif seperti pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) dan juga diskusi ilmu.
Lawatan ke Perpustakaan Nasional Republik Indonesia.
26/9/2023
Bersama-sama dalam satu sesi lawatan kerja ke Perpustakaan Nasional Republik Indonesia.
Sebelum
Seterusnya
113 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: MDEC latih 103,858 usahawan Selangor, catat jualan terkumpul lebih RM309 juta
Pengerusinya Syed Ibrahim Syed Noh berkata program yang dilaksanakan sejak 2015 itu menekankan kepentingan keusahawanan digital untuk menjana pendapatan, mempromosi produk dan meningkatkan jualan.
Sinar Harian: Air Selangor menang perak di Hashtag Asia Awards 2024
Pemangku Ketua Eksekutifnya, Ir. Abas Abdullah berkata, sebagai penyedia perkhidmatan air terbesar di Malaysia, Air Selangor memahami bahawa air bukan sahaja penting untuk keperluan seharian malah ia merupakan intipati bagi sesebuah kehidupan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: PLATS bantu peniaga jana pendapatan, 20,000 berdaftar sejak 2020
Beliau ditemui dalam sesi penerangan program latihan pembangunan usahawan PLATS (U-PLATS) di sini hari ini, yang turut dihadiri EXCO Keusahawanan Mohd Najwan Halimi.
Selangor Journal: KSSA redevelopment on track — MB
“We have just concluded a meeting, and there are several follow-up steps which need to be taken. At the very least, the demolition operations will commence this year,” he said.
Selangor Kini: Selangor tanam 200,000 pokok setahun, capai hasrat 54 peratus kawasan hijau negara
“Kita juga berbesar hati Duli Yang Maha Mulia (DYMM) Sultan Selangor (Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj) dan Duli Yang Teramat Mulia (DYTM) Raja Muda Selangor (Tengku Amir Shah) selalu mencemar duli untuk menyertai program penanaman pokok,” katanya.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.