Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Menyantuni penduduk di Tanah Gantian, Batu 9 di Sungai Tua
5/8/2023
Alhamdulillah saya dapat menyampaikan tawaran Kerajaan Perpaduan kepada mereka
Bertemu komuniti India di Batu 8, Gombak hari ini
5/8/2023
Saya tekankan bahawa komuniti India akan terus terbela dan dijamin kebajikan mereka di bawah Kerajaan Perpaduan di Selangor
5 perkara menarik untuk anak muda
4/8/2023
5 perkara menarik untuk anak muda dalam Tawaran Kita Selangor jika Kerajaan Perpaduan diberi mandat mentadbir Selangor.
Minum petang di Kampung Laksamana
4/8/2023
Kata penduduk, mereka sepakat memilih perpaduan kerana ia adalah asas kestabilan dan kemakmuran negeri ini
Solat Jumaat di Masjid Jamiatus Solahiah
4/8/2023
Menunaikan Solat Jumaat di Masjid Jamiatus Solahiah, Sungai Tua.
Sebelum
Seterusnya
132 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Sultan Selangor titah kerajaan negeri taja 36 jemaah haji
"Baginda turut mengingatkan jemaah agar terus mengekalkan disiplin diri semasa berada di Tanah Suci, serta menjaga nama baik Selangor dan Malaysia," tambah kenyataan itu.
Selangor Kini: PRK Kuala Kubu Baharu: Gabungan perpaduan iktiraf peranan wanita, orang muda
Pengerusinya Datuk Megat Zulkarnain Omardin berkata beliau telah memberikan jaminan tersebut kepada pimpinan Pakatan Harapan (HARAPAN) untuk membantu kemenangan calon gabungan itu.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Pameran halal MIHAS 2023 berlangsung 12 hingga 15 Sept
Bertemakan "Paving the Way of Halal", MIHAS 2023 akan menampilkan trend, teknologi dan inovasi terkini meliputi 13 kluster industri halal. Pameran berkenaan diadakan secara hibrid, menggabungkan pameran fizikal dengan platform dalam talian yang boleh diakses 24 jam sehari sepanjang pameran berlangsung.
The Sun Daily: Local Selangor govt to formulate new policy for development of coastal areas
State Infrastructure and Agriculture Committee chairman Izham Hashim said the new framework will be implemented together with the National Water Research Institute of Malaysia (NAHRIM) in collaboration with Selangor Public Health and Environment Committee.
Astro Awani: Tumpuan pembentangan kajian separuh penggal RMK ke-12
Pada mesyuarat ini, Ahli Parlimen wajar menunjukkan solidariti menyokong usul khas Perdana Menteri walaupun berbeza parti dan ideologi perjuangan kerana matlamat utama perlu difikirkan adalah bagaimana untuk memastikan RMK-12 dapat dijayakan dengan berkesan demi mewujudkan kestabilan dan kemakmuran negara.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.