Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Solidariti Dewan Negeri Selangor
15/11/2023
Solidariti Dewan Negeri Selangor bersama rakyat yang ditindas, dizalimi dan dibunuh oleh rejim Zionis di Palestin.
Persidangan Dewan Negeri Selangor 15 November 2023 - Sesi Petang
15/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 15 November 2023 - Sesi Petang
Jajaran Rel Kita Selangor
15/11/2023
Jajaran Rel Kita Selangor yang menjadi matlamat Kerajaan Perpaduan, akan dimulakan dengan kajian kebolehlaksanaan dan kajian menyeluruh.
Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor 15 November 2023 - Sesi Pagi
15/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 15 November 2023 - Sesi Pagi
Aktiviti minggu lalu.
14/11/2023
Sekilas pandang aktiviti saya minggu lalu.
Sebelum
Seterusnya
89 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Negeri tumpu aeroangkasa, semikonduktor, perkenal kemudahan kewangan tarik pelabur
Dato’ Menteri Besar Dato’ Seri Amirudin Shari berkata pentadbirannya juga bakal memperkenal kemudahan kewangan sebagai strategi menarik pelabur selain meneroka industri semikonduktur.
Sinar Harian: Selangor kongsi data Selangkah, kemaskini maklumat PADU
Sehubungan itu, ujar Amirudin, komitmen kerajaan negeri diteruskan lagi dengan kesediaan negeri untuk berkongsi dan menzahirkan data tertentu kepada Kerajaan Pusat menerusi Jabatan Perangkaan Malaysia (DOSM).
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Stop issuing fatwas, leave that to religious bodies, Selangor Ruler rebukes ‘politicians’
“If any politicians and political leaders can issue fatwas at will, it will certainly lead to division and violence among the society, which could destroy a civilisation,” Sultan Sharafuddin said today.
Astro Awani: Air Selangor mohon pelanggan dapatkan informasi terkini melalui media sosial rasmi
"Ingin kami tekankan dan ingatkan kepada para pelanggan dan pengguna bahawa sebarang informasi sahih dan terkini mengenai kerja-kerja pembaikan dan naik taraf loji rawatan air kami adalah melalui media sosial rasmi Air Selangor dan laman sesawang kami."
Berita Harian: Pembangunan semula LTSAAS tarik pelaburan di Selangor
Exco Pelaburan Perdagangan dan Mobiliti Selangor, Ng Sze Han, berkata projek pembangunan semula LTSAAS yang dibentang dalam usul Kajian Separuh Penggal Rancangan Malaysia ke-12 (KSP RMK12) oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Dewan Rakyat semalam amat disokong kerajaan negeri.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.