Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Belanjawan Selangor 2024 selesai dibentangkan
12/11/2023
Alhamdulillah Belanjawan Selangor 2024 telah selesai dibentangkan Jumaat lalu.
Berkunjung ke rumah Datuk Seri M.Saravanan
12/11/2023
Berkunjung ke rumah sahabat saya yang juga merupakan Timbalan Presiden MIC dan Ahli Parlimen Tapah, Datuk Seri M.Saravanan
Selangor berjaya mengutip hasil RM2.405 bilion
12/11/2023
Setakat 9 November 2023, Selangor telah berjaya mengutip hasil sebanyak RM2.405 bilion iaitu melebihi sasaran RM2 bilion bersamaan 120 peratus.
Rekod penyumbangan tertinggi
12/11/2023
Selangor berjaya mencatatkan sejarah dengan rekod penyumbangan tertinggi oleh mana-mana negeri
Selamat Menyambut Hari Deepavali
12/11/2023
Selamat Menyambut Hari Deepavali saya ucapkan kepada seluruh masyarakat India di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
91 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Harian Metro: 264 lokasi bazar Ramadan di Selangor
"Di Shah Alam sahaja, sebanyak 39 tapak bazar Ramadan dengan membabitkan 2,268 lot niaga bazar Ramadan yang dipecahkan mengikut zon," katanya.
Sinar Harian: Selangor tubuh pasukan khas tangani El Nino
Beliau memberitahu, jawatankuasa itu juga berperanan untuk melaporkan sebarang perkembangan situasi bekalan air kepada Skim Jaminan Air Mentah (SJAM) Selangor.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Air Selangor tekad jadi penyedia perkhidmatan air terunggul di Asia menjelang 2030
Pemangku Ketua Pegawai Eksekutifnya berkata pihaknya berusaha mengurangkan kadar air tidak terhasil (NRW) kepada tahap 25 peratus menjelang 2025.
Astro Awani: Selangor terus komited pulihara khazanah warisan negeri - Exco
Menurut Borhan dalam usaha memastikan agenda itu berjaya, kerajaan negeri akan mewartakan beberapa bangunan dan lokasi bersejarah di Selangor antaranya Istana Bandar di Jugra, Pusat Kawalan Kusta Negara di Sungai Buloh dan kapal korek bijih timah di Dengkil
The Star: Kelana Jaya LRT gets three more trains, cuts waiting times
The Transport Minister said the three trains are part of 27 trains worth RM1.72bil acquired for the Kelana Jaya LRT line under KLAV27.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.