Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Meningkatkan perkhidmatan kerajaan termasuk PBT sentiasa menjadi sasaran
7/8/2023
Di bawah tekad ketiga dalam Tawaran Kita Selangor, gabungan perpaduan bersedia untuk mendigitalkan sepenuhnya kesemua perkhidmatan kerajaan untuk memudahkan rakyat menerima perkhidmatan.
Program Gombak Berselawat semalam di Selayang Mutiara
7/8/2023
Semoga bumi Gombak dan Negeri Selangor terus dipelihara dari sebarang mudarat dan dilimpahi rahmat dan kejayaan
4,000 hadirin malam ini di Kinrara
6/8/2023
Di hadapan lebih 4,000 hadirin malam ini di Kinrara, saya tekankan bahawa hanya Gabungan Perpaduan yang mampu bawa kestabilan di Selangor
Bersarapan di Pasar Seksyen 6 Shah Alam
6/8/2023
Pagi ini bersarapan di Pasar Seksyen 6 Shah Alam bersama calon N40 Kota Anggerik Sdr Najwan Halimi
Pagi Ahad ini bertemu rakan-rakan di Sungai Tua
6/8/2023
Alhamdulillah ukhuwah dan silaturrahim yang erat di antara kami.
Sebelum
Seterusnya
130 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Stray dog hunt postponed indefinitely, says Shah Alam Mayor
He added that MBSA received 3,289 complaints, of which 1,761 were related to disturbances caused by stray dogs last year and 479 complaints from January to March 2024.
Sinar Harian: Kes strok haba, Covid-19 di Selangor masih terkawal
Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar negeri, Jamaliah Jamaluddin berkata, pada masa ini, pihaknya sentiasa menjalin kerjasama erat dengan semua jabatan dan agensi kerajaan bagi memantau situasi tersebut.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Air Selangor aims to become Asia’s top water services provider by 2030
“We hope the transformation and initiatives carried out in providing the best experience for consumers will continue to be prioritised, in line with the Air Selangor brand promise, setiap titis bermakna (every drop matters),'” he explained.
Sinar Harian: ADUN Selangor mula tugas rasmi esok
Sementara itu, ADUN Sungai Air Tawar (PH-BN), Datuk Rizam Ismail yang juga Exco kerajaan negeri berkata, beliau akan membantu Menteri Besar dengan portfolio yang disandangnya.
Kosmo: Selangor usaha pulihkan bangunan dan lokasi bersejarah
“Selain istana bandar, kita turut akan mewartakan peninggalan sejarah seperti Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Pusat Kusta Negara dan kapal korek bijih timah di Dengkil untuk menjadi Muzium Perlombongan,” katanya.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.