Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selangor Kini: Lebih 2,000 individu disasar terima manfaat kesihatan percuma sempena Jelajah Selangor
3/3/2023
“Bagaimanapun ia bergantung kepada lokasi terutama kawasan yang belum pernah diadakan. Program diteruskan kerana masih ada dana selain ia beri manfaat kepada penduduk,” katanya.
Kestabilan pentadbiran adalah penting
2/3/2023
Kestabilan pentadbiran adalah penting bagi memberi keyakinan kepada rakyat dan para pelabur.
Menjelaskan dakwaan berhubung projek Sg Klang
2/3/2023
Menjelaskan dakwaan berhubung projek Sg Klang yang tidak berasas dan bersifat fitnah.
Iltizam Selangor Penyayang adalah tekad Kerajaan Negeri membela kebajikan rakyat Selangor.
2/3/2023
Gembira melihat ribuan yang hadir ke Jelajah Kita Selangor Penyayang di Taman Melawati baru-baru ini.
Jelajah Kita Selangor Penyayang bakal berlangsung di Taman Impian Ehsan
2/3/2023
Jelajah Kita Selangor Penyayang bakal berlangsung di Taman Impian Ehsan, Padang KRT, Hulu Langat pada Sabtu ini (4 Mac 2023) bermula jam 9 pagi hingga 5 petang.
Sebelum
Seterusnya
202 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Lembu, kerbau diternak di Selangor perlu tanda pengenalan
Exco Infrastruktur dan Pertanian Selangor, Izham Hashim, berkata perkara itu antara tiga komponen yang akan diberi tumpuan dalam pemindaan Enakmen Mengawal Lembu-Kerbau 1971 yang ketika ini dianggap terdapat kelemahan ketara berkaitannya.
Kosmo: Selangor kutip RM38 juta caj beg plastik
Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar, Jamaliah Jamaluddin berkata, kesemua wang tersebut kemudiannya disalurkan kepada projek berkaitan alam sekitar seperti sambutan Hari Bumi, program pokok bagi pendidikan selain pemasangan lampu solar.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Improvement work at Sungai Langat LRA won't affect water supply restoration, says Air Selangor
In another development, Air Selangor also announced that the water supply has been restored to 24.5 per cent of the affected areas as of 7 pm today following the temporary shutdown of four LRAs due to odour pollution in Sungai Selangor.
Selangor Kini: Selangor, Universiti Al-Azhar bincang kerjasama pendidikan, hasrat hantar imam jalani kursus khas
“Selain itu, perbincangan tentang potensi kerjasama pendidikan turut melihat keperluan menyediakan kelas persediaan di Malaysia sebelum mahasiswa melanjutkan pelajaran ke Universiti al-Azhar." - MB
Astro Awani: Van DRT gantikan bas Smart Selangor untuk laluan sempit, berkepadatan tinggi
Exco Pelaburan, Perdagangan dan Mobiliti negeri Ng Sze Han berkata sistem Van DRT mengutamakan angkutan penumpang bagi tujuan meningkatkan penggunaan pengangkutan awam yang utama seperti rel dan bas.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.