Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Kongres Nasional KEADILAN 2023
25/11/2023
Memaknai Reformasi Menjulang Madani
Menerima perkhabaran duka
25/11/2023
Menerima perkhabaran duka pemergian Almarhumah Hajah Suzana binti Shaharudin.
Kongres Nasional Tahunan KEADILAN ke 17
25/11/2023
Bersempena Kongres Nasional Tahunan KEADILAN ke 17 yang berlangsung bermula hari ini dan esok, saya mengucapkan Selamat Berkongres kepada semua perwakilan dan para pemerhati.
Skim Insurans Am Selangor (INSAN) Takaful
24/11/2023
Skim Insurans Am Selangor (INSAN) Takaful adalah patuh syariah khusus buat umat Islam di Selangor.
Sambutan Hari Perancangan Bandar Sedunia 2023
24/11/2023
Sambutan Hari Perancangan Bandar Sedunia 2023 sangat meriah, dapat berbasikal dan beraktiviti bersama-sama.
Sebelum
Seterusnya
81 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: TDM terima alatan sokongan Op Murni RM100,000
"Antara aset yang diterima adalah seperti Rubber Inflatable Boat, Complete with Outboat Motor 40HP, Assault Boat Aluminium "Vee" bottom Complete with OBM 60HP, Trailer Boat, HADR Boat Carrier dan Trak satu tan 4 x 4 - Fitted for Radio," menurut kenyataan itu hari ini.
Selangor Kini: Negeri lantik 228 pemimpin belia, penggerak dasar peringkat akar umbi
“Ini membuktikan kepercayaan pentadbiran negeri kepada belia untuk bersama-sama menentukan hala tuju negeri ini. Tahun depan kita juga akan selaraskan program PeBS dengan dasar belia Selangor dan konsep Rakan Muda."
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Jeram waste to energy project can help dispose 3,000 tonnes of trash daily - Selangor MB
He said the project on a 12-hectare land will receive garbage collection from six local authorities and the technology used will successfully reduce land use by up to 80 per cent besides helping environmental conservation and opening up economic opportunities.
Sinar Harian: Tanah runtuh: Kenderaan awam dilarang naik ke Bukit Jugra
Majlis Perbandaran Kuala Langat dalam satu kenyataan memaklumkan tempoh penutupan masuk bagi kenderaan awam adalah selama dua bulan.
Harian Metro: Tragedi Batang Kali: Curahan hujan pencetus utama
"Siasatan tidak menemui bukti kukuh menunjukkan aktiviti antropogenik sebagai satu daripada faktor penyumbang kepada kejadian tanah runtuh ini," kata Ahmad Zahid.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.