Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Solidariti Dewan Negeri Selangor
15/11/2023
Solidariti Dewan Negeri Selangor bersama rakyat yang ditindas, dizalimi dan dibunuh oleh rejim Zionis di Palestin.
Persidangan Dewan Negeri Selangor 15 November 2023 - Sesi Petang
15/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 15 November 2023 - Sesi Petang
Jajaran Rel Kita Selangor
15/11/2023
Jajaran Rel Kita Selangor yang menjadi matlamat Kerajaan Perpaduan, akan dimulakan dengan kajian kebolehlaksanaan dan kajian menyeluruh.
Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor 15 November 2023 - Sesi Pagi
15/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 15 November 2023 - Sesi Pagi
Aktiviti minggu lalu.
14/11/2023
Sekilas pandang aktiviti saya minggu lalu.
Sebelum
Seterusnya
89 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Makanbola.com: Selangor Dalam Kelompok 10 Kelab Paling Bernilai Di ASEAN
The Red Giants berjaya mengatasi cabaran Kedah Daril Aman dengan keputusan 1-0 untuk membawa nama Malaysia ke pentas Liga Juara-Juara AFC 2 (ACL2) bagi musim 2024.
Selangor Kini: Negeri agih RM178,000 bantu lima sekolah naik taraf kemudahan
Sebelum ini, Dato’ Menteri Besar Dato’ Seri Amirudin Shari berkata bantuan bernilai RM26.5 juta diagih institusi pendidikan pelbagai aliran termasuk sekolah kebangsaan di Selangor sepanjang tahun ini yang tertinggi dalam tempoh 14 tahun.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Harian Metro: Kerajaan Selangor masih ada hati perut!
Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Belia & Kemajuan Sukan, Pemberdayaan Usahawan & Ekonomi Kreatif, Pengurusan Bencana, Mohd Najwan Halimi bagaimanapun berkata, kerajaan negeri mengambil pendekatan melanjutkan tempoh pembayaran balik pinjaman berkenaan.
Selangor Journal: Selangor accelerator programme a catalyst for entrepreneurial pursuits in the State
Speaking to attendees at the SAP Awards 2023 closing ceremony today, Lim said these initiatives demonstrate the state administration’s commitment to supporting and promoting local startups and small and medium-sized enterprises globally.
Astro Awani: SIBS 2023: Pembangunan SABDA tarik RM600 juta pelaburan, 7,000 pekerjaan
Menurut Ketua Divisyen dan Kewangan MBI Selangor, Zannifa Azura Ahmad, dengan kerjasama penduduk setempat dan konsortium yang terlibat, SABDA akan berusaha untuk meningkatkan serta menambah baik kemudahan pelabuhan kepada lebih sistematik.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.