Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sinar Harian: Selangor tawar beras harga istimewa
22/9/2023
Isnin lalu, kerajaan memaklumkan akan melaksana Jualan Rahmah Beras dalam masa terdekat bagi menangani isu kenaikan harga beras import selain kekurangan beras tempatan ketika ini.
25 tahun perjuangan Reformasi di bumi Malaysia
21/9/2023
Malam bersejarah, tanggal 20 September 2023 menandakan 25 tahun perjuangan Reformasi di bumi Malaysia.
Strengthen the roles of state and local governments
20/9/2023
It is high time the federal government strengthened the roles of state and local governments in matters such as public transportation, social services and public healthcare
Sesi angkat sumpah
20/9/2023
Alhamdulillah, Sidang Pertama Dewan Negeri Selangor ke 15 iaitu sesi angkat sumpah telah berlangsung dengan lancar semalam.
Rancangan Selangor (RS-1)
19/9/2023
Rancangan Selangor (RS-1) dirangka dengan beberapa pembaharuan antaranya memfokuskan kepada usaha menggabungkan kerjasama antara kerajaan dan sektor swasta agar dapat memberi manfaat untuk rakyat.
Sebelum
Seterusnya
115 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Don’t be complacent, practise Covid-19 preventive measures, Selangorians told
Dr Farhan also encouraged high-risk groups, such as individuals aged over 60, non-communicable disease patients, and those with autoimmune disease backgrounds, to take booster doses of the Covid-19 vaccine.
Selangor Kini: Pertandingan tulisan khat antara disedia pada program Darul Ehsan Berselawat
Program sempena sambutan ambang tahun baharu 2024 itu juga menampilkan panel El Faeza Ul Haq dan Hani Kushi yang akan menyampaikan ceramah bertajuk Tinggalkan Dunia, Tempahkan Rumahmu di Akhirat.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Selangor bekerjasama dengan pengusaha stesen minyak bantu masyarakat lupus e-waste
Menurutnya, sebagai permulaan beliau akan melaksanakan projek perintis di stesen minyak berkenaan di bawah kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) beliau sendiri, Bandar Utama dalam daerah Petaling.
Selangor Journal: Amirudin wants end to energy sector monopoly to meet increasing demand
“Because amid our excitement over electric vehicles (EVs), the bigger question we must ask is if we can produce enough energy in the future,” he said when debating Budget 2024.
Sinar Harian: Selangor manfaat peluang ekonomi baharu jayakan pelan RS-1
Ujarnya, dengan mengambil iktibar Krisis Kewangan Asia pada 1997, ketiadaan pengganti untuk menawarkan peluang kerja dalam bidang baharu menyebabkan negara bergantung kepada gaji rendah dan buruh asing.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.