Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Qiamullail Perdana di Masjid Negeri.
11/4/2023
InsyaAllah pada malam 21 Ramadan ini, saya menjemput Muslimin dan muslimat seluruh Selangor ke Majlis Qiamullail Perdana di Masjid Negeri.
Wacana Rancangan Selangor Pertama (RS1) dan Belanjawan Selangor 2023
11/4/2023
Di MIDF semalam, menghadiri jemputan Wacana Rancangan Selangor Pertama (RS1) dan Belanjawan Selangor 2023.
Merenung makna Surah Anbiyaa' ayat 107
11/4/2023
Hari ini kita merenung makna Surah Anbiyaa' ayat 107 yang membicarakan tentang pelbagai kelebihan yang diberikan oleh Allah SWT kepada umat Nabi Muhammad SAW.
Selangor Mega Job Carnival
11/4/2023
The Selangor Mega Job Carnival will be held for 2 days at the Malaysia Agro Exposition Park Serdang (Maeps) in mid-May this year.
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor
11/4/2023
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor bersama rakyat di Masjid At Taqwa, Hulu Langat.
Sebelum
Seterusnya
181 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: MBI peruntuk RM40,000 jayakan kempen PLATS Masuk Bazar di lapan lokasi
“Setiap lokasi bazar akan diedar 500 kupon digital bernilai RM10. Namun ada beberapa lokasi, orang ramai menerima kupon digital RM20 atas inisiatif pihak berkuasa tempatan,” kata Ahmad Azri Zainal Nor ketika dihubungi.
Sinar Harian: MAIS peruntuk RM600,000 bantu kebajikan anak yatim Selangor
Pada Sabtu, Raja Muda Selangor Tengku Amir Shah berkenan menyaksikan penyerahan cek sumbangan tersebut disampaikan oleh Abdul Aziz mewakili MAIS kepada YIDE diwakili Pengerusinya, Tan Sri Mazlan Mansor di Masjid Nurul Iman, Batu 10, Kebun Baru, Telok Panglima Garang dekat sini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor considers creating care economy sector framework, says MB
“The birth rate in the state is reducing, with an average of 1.9 in 2018 following concerns (among couples) towards the high cost of care. At the same time, the life expectancy of residents in Selangor is high, two and a half years longer than the national life expectancy,” he said
Sinar Harian: SELBIZ 2023 jana jualan RM2.27 juta
Menurut Azilah, pada tahun ini juga menyaksikan peningkatan jumlah penglibatan usahawan seramai 200 orang yang mempromosikan produk mereka di 200 reruai jualan berbanding tahun lalu hanya 149 usahawan yang mengambil bahagian.
Berita Harian: Selangor, Pulau Pinang paling tinggi guna kaedah tanpa tunai
Kadar penembusan pembayaran digital sektor awam di Selangor dan Pulau Pinang mencatatkan pencapaian memberangsangkan apabila mencecah 90 peratus setakat ini, menurut Payments Network Malaysia Sdn Bhd (PayNet).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.