Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Ulasan hasil negeri Selangor tahun 2023
14/11/2023
Saya mengulas berkenaan hasil negeri Selangor untuk tahun 2023.
Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor - Sesi Petang
14/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 14 November 2023 - Sesi Petang
(Langsung) Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor
14/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 14 November 2023 - Sesi Pagi
Sambutan Deepavali di Dataran Klang @ Padang Chetty
13/11/2023
Sambutan Deepavali peringkat Negeri Selangor di Dataran Klang @ Padang Chetty
Berkunjung ke rumah Ahli Dewan Negeri Sentosa
13/11/2023
Berkunjung ke rumah Ahli Dewan Negeri Sentosa, YB Gunarajah George.
Sebelum
Seterusnya
90 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Malaysian Reserve: Selangor International Expo Medic 2023 aims RM40m in transaction
It brings together medical industry players from around the world to facilitate business development, networking and knowledge exchange
Selangor Kini: PKPS, Segi Fresh meterai MoU perluas jualan murah di Selangor
Mengulas sama ada JER masih dianjurkan berikutan barangan Ehsan boleh didapati di Segi Fresh, beliau berkata setakat ini JER berlangsung seperti biasa.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Is Selangor the Next Tech Hub? Inside the Groundbreaking IC Design Park Initiative!
Our vision for Selangor has always been one of sustainable development and economic resilience. The IC Design Park is a testament to this vision. It is not about competing with other states, such as Penang, but about leveraging our unique strengths to broaden our economic activities. We aim to create a robust, diversified economy that can adapt to global changes and challenges.
I-City Selangor: Tarikan Luar Biasa Menanti Anda Tahun 2025!
Dalam usaha menjayakan Tahun Melawat Selangor 2025, I-City dijangka bakal menarik 5 juta pelancong, satu angka yang amat memberangsangkan dan menunjukkan potensi besar sektor pelancongan di negeri ini. Sebagai Menteri Besar Selangor, saya melihat pencapaian ini sebagai satu bukti keupayaan kita dalam merangka dan melaksanakan inisiatif yang strategik dan berimpak tinggi.
Amirudin Shari Sampaikan Berita Baik: Kenaikan Gaji untuk 21,000 Penjawat Awam Selangor!
Kenaikan gaji ini akan memberi manfaat kepada lebih 21,000 penjawat awam di pelbagai jabatan dan agensi. Inisiatif ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk memastikan penjawat awam kita diberi imbuhan yang sewajarnya dan bermotivasi untuk terus memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat Selangor. Kenaikan ini akan membantu meningkatkan kualiti hidup mereka dan memastikan mereka diberi ganjaran atas sumbangan mereka yang tidak ternilai.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.