Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Singgah di Surau Al Huda untuk menunaikan solat.
6/11/2022
Alhamdulillah, semoga para kariah dan pihak pengurusan diberkati serta dirahmati Allah SWT.
Meluangkan masa menziarahi Puan Azizah, Puan Taksiah, Pak Jaafar dan Puan Noraini di Gombak.
6/11/2022
Saya mendoakan agar mereka dan keluarga sentiasa diberi kesihatan yang baik serta dirahmati Allah SWT.
Ceramah Kelompok Pakatan Harapan
6/11/2022
Ceramah Kelompok Pakatan Harapan bersama calon Parlimen Gombak, Dato' Series Amirudin Shari bertempat di Dataran Persatuan Penduduk Jalan AU2A/2
Pakatan Harapan komited mengangkat agenda komuniti India serta membela kebajikan mereka.
6/11/2022
Pakatan Harapan komited mengangkat agenda komuniti India serta membela kebajikan mereka. Kita akan pastikan tiada yang tertinggal di bumi Gombak yang bermaruah ini. #GombakBermaruah#KitaBoleh
Ziarah di sekitar Hulu Kelang.
6/11/2022
Alhamdulillah penerimaan baik penduduk terhadap dasar-dasar kebajikan Kerajaan Negeri yang dipimpin Pakatan Harapan.
Sebelum
Seterusnya
273 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Sun Daily: Govt confident of achieving 2024 inflation, GDP forecasts even with diesel subsidy retargeting
Therefore, he said, the government still bears up to RM10 billion for diesel subsidies despite saving RM4 billion a year as a result of the retargeting exercise.
BERNAMA: SUKMA 2024: SELANGOR BURU 61 PINGAT EMAS, N. SEMBILAN SASAR 20 EMAS
Beliau berkata meskipun berdepan pelbagai cabaran termasuk kekangan kewangan, pihaknya yakin sasaran tersebut mampu dicapai sekali gus menempatkan Selangor pada kedudukan tiga teratas di kejohanan dwitahunan itu.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor Sultan wants all mosques, surau to prepare audited financial statements
Sultan Sharafuddin, after launching the Selangor Mosque and Surau Financial Management Guidelines 2023 at Istana Alam Shah, here today, expressed hope that mosque and surau administrators can comply and implement all the provisions outlined in the guidelines.
Kosmo: Masjid, surau Selangor perlu sediakan penyata kewangan tahunan beraudit
Justeru, Sultan Sharafuddin berharap MAIS dan JAIS dapat melaksanakan program latihan yang intensif dan berterusan dengan menerapkan kaedah latihan yang bersesuaian dengan latar belakang pentadbir agar garis panduan itu dapat difahami mereka.
Selangor Kini: Negeri pergiat kempen kesedaran, cegah keganasan terhadap wanita
“Kita turut mengadakan lawatan ke rumah perlindungan Baitul Rahmah. Kemuncak program ini kan disambut pada Ahad ini Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan mahu program ini berterusan pada masa depan,” kata Anfaal Saari.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.