Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sumbangan Aidilfitri DUN Gombak Setia di Dewan Beringin
8/4/2024
Semalam saya telah menyerahkan sumbangan Aidilfitri DUN Gombak Setia di Dewan Beringin kepada 500 lagi penerima dari golongan rentan.
Program ‘Rewang Anak Muda’ tahun ini di Dewan Terbuka Batu Caves.
8/4/2024
Tahniah saya ucapkan kepada anak-anak muda Gombak yang berjaya melaksanakan program ‘Rewang Anak Muda’ tahun ini di Dewan Terbuka Batu Caves.
Menonton perlawanan Manchester United vs Liverpool
8/4/2024
Terima kasih team Hot FM & ERA (Malaysia) atas jemputan menonton perlawanan Manchester United vs Liverpool malam tadi.
Surah Sad ayat 26
8/4/2024
Insya-Allah di penghujung Ramadan ini, kita tadabbur surah Sad ayat 26
Berbuka puasa di Masjid Diraja Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong.
4/4/2024
Berbuka puasa bersama rakyat dan penyampaian sumbangan Hari Raya 1445H bertempat di Masjid Diraja Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong.
Sebelum
Seterusnya
25 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Selangor sokong penubuhan universiti tahfiz
Terdahulu pengasas Maahad Hafiz, Abu Haneefa Hussin dalam ucapan alu-aluannya memohon pihak kerajaan negeri mempertimbangkan kawasan tapak yang sesuai untuk maahad tersebut berkembang lebih pesat menjadi institusi pendidikan setaraf universiti.
Selangor Journal: RS-1 boosts Selangor investments this year — Knight Frank
Knight Frank executive director of research and consultancy Amy Wong said the forward-thinking initiative has attracted more investment opportunities and provided a future-proof infrastructure for potential investors.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: 250 maut, malam paling berdarah di Gaza dalam 11 minggu
Semalam sahaja, lebih 100 manakala rakyat Palestin terbunuh dalam serangan udara Israel.
BERNAMA: ANUGERAH BUKU NEGARA 2023: KSN, MB SELANGOR TERIMA ANUGERAH PERDANA
“Ini bukan kemenangan peribadi tetapi satu pengiktirafan kepada negeri Selangor yang mempunyai projek pencerahan rakyat melalui buku terjemahan karya-karya agung melalui distribusi buku yang kita laksanakan,” kata Amirudin ketika ditemui pemberita pada majlis tersebut." - MB Selangor
NST: Epicon to work with PNSB to build 2,252 units of affordable housing in Rawang
Epicon will become the main turnkey contractor to construct the development of Rumah Idaman MBI (RIM) of 2,252 units on the parcel of land held under Mukim Rawang, Gombak.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.