Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Kad perakuan nikah atau menggantikan kad baharu secara digital
14/1/2024
Pasangan pengantin di Selangor kini boleh memohon kad perakuan nikah atau menggantikan kad baharu secara digital di Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).
Memulakan tahun baru 2024
13/1/2024
Memulakan tahun baru 2024 yang sarat dengan pelbagai aktiviti. Bersyukur dengan semua permulaan tahun yang amat produktif.
RM275,000 bagi bantuan peralatan penangkapan ikan
13/1/2024
Kerajaan Negeri belanja RM275,000 bagi bantuan peralatan penangkapan ikan dan bakul makanan kepada nelayan di lima daerah
Solat Jumaat di Masjid Kampung Seri Kedah, Sekinchan
12/1/2024
Baru-baru ini saya menunaikan Solat Jumaat di Masjid Kampung Seri Kedah, Sekinchan.
Bantuan tunai RM12,000 kepada enam mangsa kebakaran
12/1/2024
Bantuan tunai RM12,000 kepada enam mangsa kebakaran di Taman Bukit Mewah dan Kampung Sungai Sekamat, Kajang
Sebelum
Seterusnya
61 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Air Selangor tekad jadi penyedia perkhidmatan air terunggul di Asia menjelang 2030
Pemangku Ketua Pegawai Eksekutifnya berkata pihaknya berusaha mengurangkan kadar air tidak terhasil (NRW) kepada tahap 25 peratus menjelang 2025.
Astro Awani: Selangor terus komited pulihara khazanah warisan negeri - Exco
Menurut Borhan dalam usaha memastikan agenda itu berjaya, kerajaan negeri akan mewartakan beberapa bangunan dan lokasi bersejarah di Selangor antaranya Istana Bandar di Jugra, Pusat Kawalan Kusta Negara di Sungai Buloh dan kapal korek bijih timah di Dengkil
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor aims to draw over 100,000 students to PTRS with RM10 mln allocation
“The total number of educators and schools involved will be known after the PTRS 2024 Workshop is held later,” he said to SelangorKini.
Selangor Kini: Negeri sedia RM10 juta, sasar 130,000 pelajar ikuti tuisyen percuma
“Jumlah keseluruhan tenaga pengajar dan sekolah terlibat akan diketahui selepas Bengkel PTRS 2024 diadakan nanti,” katanya kepada Selangorkini.
Sinar Harian: Tanah runtuh: 775 cerucuk siap dipasang di Taman Wawasan
Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kinrara, Ng Sze Han turut berkata, satu lagi kemajuan positif ialah lapan kereta diletakkan di tempat letak kenderaan dapat bergerak keluar dengan selamat.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.