Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Menerima khabar duka Ustaz Ismail Bin Haji Zakaria
23/1/2024
Menerima khabar duka Ustaz Ismail Bin Haji Zakaria (Ayah kepada YB Datuk Haji Rizam Bin Haji Ismail) telah meninggal dunia.
Seven roads in the Batu Caves area in Selangor will be closed
23/1/2024
Seven roads in the Batu Caves area in Selangor will be closed to reduce traffic congestion
Bersama Datuk Seri Panglima Hj Hajiji Haji Noor, Ketua Menteri Sabah
23/1/2024
Alhamdulillah pagi ini saya telah melakukan pertemuan rasmi bersama Datuk Seri Panglima Hj Hajiji Haji Noor, Ketua Menteri Sabah, di Kota Kinabalu.
Malay Mail: Selangor Digital School aims to nurture 600 digital talents in 2024
23/1/2024
Sidec said the Universiti Selangor students had completed intensive training in data analytics and machine learning, arming themselves with highly sought-after skills in today’s digital economy.
Harian Metro: 311 anggota, pegawai polis Kontinjen Selangor dikenakan tindakan tatatertib
23/1/2024
Ketua Polis Selangor Datuk Hussein Omar Khan berkata, daripada jumlah itu, seramai 33 pegawai dan anggota sudah dituduh di mahkamah.
Sebelum
Seterusnya
56 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: DOE activates action plans following unhealthy air quality in several areas, says its D-G
“However, the increase in API readings in Shah Alam was due to the open burning activities in areas close to the monitoring stations,” - Department of Environment (DOE) director-general Datuk Wan Abdul Latiff Wan Jaafar
Selangor Kini: Konvensyen bandar pintar mulai 19 Okt, sasar potensi nilai pelaburan RM150 juta
Ketua Pegawai Eksekutifnya Yong Kai Ping berkata sasaran itu mampu dicapai menerusi padanan perniagaan dan jalinan usahasama ke arah pertumbuhan bandar pintar serta ekonomi digital.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor lebih awal kenakan caj tambang bas kepada warga asing
Ujar beliau, kemudahan DRT itu kini telah disediakan di beberapa kawasan seperti Puchong, Hulu Kelang, Subang dan Bandar Utama serta akan diperluaskan ke beberapa kawasan lain termasuk Shah Alam tidak lama lagi.
NST: Govt will not arbitrarily impose progressive wage policy - Rafizi
According to Rafizi, his ministry and the Ministry of Human Resources only focus on private sector salaries, while the study of the Public Service Remuneration System (SSPA) is managed by Prime Minister Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Selangor Kini: Syeikh Dr Ali Muhyiddin pemikir unggul, layak terajui Kesatuan Ulama Sedunia - MB
“Kami juga bekerjasama dengan pelbagai pihak yang sering mempunyai hubungan secara langsung dengan masyarakat termasuk pusat khidmat masyarakat di Dewan Undangan Negeri (DUN), ketua kampung, Tok Batin di perkampungan Orang Asli dan banyak lagi untuk memudahkan bertemu masyarakat.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.