Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Belanjawan Selangor 2024 selesai dibentangkan
12/11/2023
Alhamdulillah Belanjawan Selangor 2024 telah selesai dibentangkan Jumaat lalu.
Berkunjung ke rumah Datuk Seri M.Saravanan
12/11/2023
Berkunjung ke rumah sahabat saya yang juga merupakan Timbalan Presiden MIC dan Ahli Parlimen Tapah, Datuk Seri M.Saravanan
Selangor berjaya mengutip hasil RM2.405 bilion
12/11/2023
Setakat 9 November 2023, Selangor telah berjaya mengutip hasil sebanyak RM2.405 bilion iaitu melebihi sasaran RM2 bilion bersamaan 120 peratus.
Rekod penyumbangan tertinggi
12/11/2023
Selangor berjaya mencatatkan sejarah dengan rekod penyumbangan tertinggi oleh mana-mana negeri
Selamat Menyambut Hari Deepavali
12/11/2023
Selamat Menyambut Hari Deepavali saya ucapkan kepada seluruh masyarakat India di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
91 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Pelabuhan di Pulau Carey wujudkan lebih 100,000 peluang kerja kepada rakyat
Menteri Pengangkutan Anthony Loke Siew Fook berkata pembangunan itu juga dijangka memberi pulangan melalui cukai langsung dan tidak langsung sebanyak RM5.98 bilion pada 2060.
Selangor Journal: Air Selangor aims to become Asia’s top water services provider by 2030
“We hope the transformation and initiatives carried out in providing the best experience for consumers will continue to be prioritised, in line with the Air Selangor brand promise, setiap titis bermakna (every drop matters),'” he explained.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: South-east Asia’s 600 million population good to grow your business, Selangor MB tells local entrepreneurs
Meanwhile, Amirudin said PKNS also provides entrepreneur development product and networking programmes including training and mentor/mentee guidance and up to programmes that inculcate interest in business for school students.
Selangor Kini: Selangor Saring jelajah 56 DUN berperingkat, mula tengah Februari
“Program pemeriksaan juga lebih diperluas antaranya saringan barah, pemeriksaan gigi dan telinga, mammogram bagi wanita dan saringan mata,” - EXCO Kesihatan Jamaliah Jamaluddin
Berita Harian: MB Selangor saran usahawan berkembang ke Asia Tenggara
"Kita lebih ingin berniaga di tempat lain berbanding rantau kita yang mempunyai pertumbuhan dan permintaan daripada industri bernilai tinggi," katanya dalam ucapan perasmian Malam Anugerah Usahawan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) di sini malam tadi.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.