Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
4,000 hadirin malam ini di Kinrara
6/8/2023
Di hadapan lebih 4,000 hadirin malam ini di Kinrara, saya tekankan bahawa hanya Gabungan Perpaduan yang mampu bawa kestabilan di Selangor
Bersarapan di Pasar Seksyen 6 Shah Alam
6/8/2023
Pagi ini bersarapan di Pasar Seksyen 6 Shah Alam bersama calon N40 Kota Anggerik Sdr Najwan Halimi
Pagi Ahad ini bertemu rakan-rakan di Sungai Tua
6/8/2023
Alhamdulillah ukhuwah dan silaturrahim yang erat di antara kami.
Meninjau Jualan Ehsan Rahmah di Batu Caves
6/8/2023
Alhamdulillah sehingga kini RM 23 juta telah dibelanjakan Kerajaan Negeri Selangor dalam bentuk subsidi bagi barangan keperluan asas
Himpunan Megabike Week @ MAEPS Serdang
6/8/2023
Bersama lebih 7 ribu anak anak muda Selangor di Himpunan Megabike Week @ MAEPS Serdang
Sebelum
Seterusnya
130 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: Selangor to pursue enactments to improve laws related to waste disposal activities, state legislative assembly told
Ng, who is also the Sekinchan assemblyman, added that the proposed drafting of the Collection, Disposal and Discard By-law 2007 to the Solid Waste Management and Public Cleansing By-law will be tabled at the state executive council (MMKN) in December 2022.
Sinar Harian: DUN Selangor: Gubal undang-undang, 57 tapak sampah haram dikesan di Selangor
Selain itu, Suee Lim berkata, ia turut menghadkan tindakan yang boleh diambil kepada pengusaha atau operator tapak sampah haram.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor to continue giving assessment tax exemption for village homeowners, says exco
Ng added that last year, the state government helped nearly 100,000 village homeowners through the assessment tax exemptions at a cost of RM11.551 million.
Sinar Harian: 'Ali Baba' berleluasa di Pasar Borong Selangor
"Kita kesan ada belasan gerai yang menjual lesen kepada warga asing dan MBSJ telah mengenal pasti pemiliknya untuk tindakan pembatalan lesen perniagaan," katanya selepas Operasi Bersepadu di sini pada Sabtu.
Astro Awani: Bomba Selangor rekod 7,350 kes kebakaran tahun lepas
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.