Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
23/3/2025
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
Menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
23/3/2025
Di Gombak tadi, saya berkesempatan menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
Solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
23/3/2025
Alhamdulillah, menunaikan solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
23/3/2025
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
Melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
23/3/2025
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
Seterusnya
1 / 610
NASIONAL
Happy Mid-Autumn Festival
While celebrating, do remember to abide with the Standard Operating Procedures to prevent another outbreak from happening in our beautiful country.
It's up to the people of Sabah to determine the state's future
To the people of Sabah, its over to you.
Lawatan ke Kg. Cenderakasih di Inanam
Daerah Mengundi ini telah menyokong PKR di PRU yang lalu dan saya yakin akan kekal memberi sokongan buat calon PKR esok.
Kempen di Padas, Inanam bersama Sdr Petro Galim, calon PKR dan Warisan PLUS
Saya percaya kepimpinan YAB Datuk Seri Panglima Hj Mohd Shafie Apdal dan Warisan Plus akan dapat membantu rakyat Inanam menyelesaikan masalah tempatan dan mengecapi kemakmuran.
Sokongan buat calon PKR Sabah, Sdr Peto Galim
Warisan Plus adalah pilihan terbaik Sabah pada hari esok.
Acara di Kampung Sawah, Tamparuli oleh parti UPKO
Saya mengajak rakyat di sini untuk berikan sokongan penuh kepada Datuk Seri Panglima Mohd Shafie Apdal dan calon Tamparuli Sdr Alijus Sipil.
Menziarah warga Sabah bersama calon Warisan Plus dan PKR Sabah, Sdr Alijus Sipil
Kami menziarahi komuniti warga emas yang menyatakan mereka inginkan potensi sebenar negeri Sabah direalisasikan.
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Khidmat kutip sampah pukal sempena Tahun Baharu Cina
Ramli menambah pihaknya juga akan mempromosi aplikasi aduan pembuangan sampah, i-Clean Selangor pada program Jelajah Madani peringkat negeri yang berlangsung dari 23 hingga 25 Februari.
The Sun Daily: Seven roads closed in Batu Caves for Thaipusam - Police
Also to be closed are the intersection at Jalan SBC8 / Jalan Lama Batu Caves, Jalan Perusahaan heading to Kuil Batu Caves and the traffic light intersection at Sri Batu Caves heading to MRR2.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Penjawat awam Selangor digalak daftar Padu – Amirudin
“Namun, ada sebahagian penjawat awam dalam kerajaan Selangor adalah (berstatus) Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) iaitu mereka di bawah kerajaan Pusat. Jadi, mereka tertakluk dengan arahan yang diberikan kerajaan Pusat sebelum ini,” katanya.
Sinar Harian: Jajaran pengangkutan awam jadi fokus pentadbiran Lembah Klang Jaya
Menurutnya, minggu ini Selangor menyaksikan pengiktirafan bandar raya keempat daripada 12 pihak berkuasa tempatan (PBT) di Selangor setelah penaiktarafan Majlis Bandaraya DiRaja Klang.
Malay Mail: Do not turn proposal to nominate Chinese new villages as Unesco World Heritage Site into racial issue - Selangor MB
“If we look at the Geopark, included is Kampung Kuang, Kampung Kundang, the Selayang area, Batu Caves, and several other areas, including Kampung Kemensah, which are all gazetted under the national Geopark and the next step is to become a Unesco heritage (site)."-MB
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.