Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sinar Harian: Banjir: Lima PPS dibuka di Kuala Selangor
23/11/2022
Pejabat Daerah dan Tanah Klang menerusi laman Facebooknya memaklumkan orang ramai diminta berwaspada kerana berisiko menyebabkan bencana banjir dan runtuhan ban.
Terima kasih
20/11/2022
Terima kasih kepada semua pengundi P098 Gombak.
SPR secara rasmi telah mengumumkan saya memenangi kerusi P098 Gombak
20/11/2022
Alhamdulillah pihak SPR secara rasmi telah mengumumkan saya memenangi kerusi P098 Gombak dengan majoriti 12,729 undi
Undilah Pakatan Harapan calon nombor 2
18/11/2022
Maruah bukanlah satu perkara yang boleh dijual beli, ditukar ganti dan digadaikan.
Ceramah di Pinggiran Batu Caves, Gombak
18/11/2022
Ribuan menghadiri ceramah di Pinggiran Batu Caves, Gombak semalam
Sebelum
Seterusnya
256 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: SJAM fully operational by August, on-site complications caused slight delay - Exco
The four packages entail supplying, installing, testing and commissioning pumping systems and related works at various locations.
Sinar Harian: Separuh jalan di Selangor sudah tamat tempoh jangka hayat
Menurut beliau, usia sesuatu jalan raya itu kebiasaannya hanya mampu bertahan antara 20 hingga 25 tahun dan memerlukan proses naik taraf selepas tempoh berkenaan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: MAIS junjung titah Sultan Selangor, sedia bantu jawatankuasa khas
"Oleh itu, MAIS menyeru umat Islam bertenang memberi peluang kepada Jawatankuasa Khas yang telah dilantik untuk membincangkan isu ini secara terperinci," katanya dalam kenyataan hari ini.
NST: 10 areas record alert-level hot weather status - MetMalaysia
MetMalaysia had previously issued a statement, saying that the country was currently experiencing the final phase of the northeast monsoon, which is expected to last until the end of March.
Sinar Harian: Kerajaan Selangor anjur sambutan Tahun Baharu Cina pada 24 Feb
"Majlis ini bakal menyaksikan persembahan kebudayaan gabungan pelbagai jenis tarian tradisional Malaysia seperti tarian naga dan singa, gamelan, dram dan orkestra yang melambangkan sebahagian daripada warisan dan budaya yang terdapat di negara ini," Exco Pelaburan, Perdagangan dan Mobiliti negeri Ng Sze Han
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.