Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
(Langsung) Pembentangan Belanjawan Negeri Selangor 2024
10/11/2023
Pembentangan Belanjawan Negeri Selangor 2024 oleh YAB Dato' Menteri Besar, Dato' Seri Amirudin Shari.
Selesai pembentangan Belanjawan Selangor 2024
10/11/2023
Alhamdulillah saya telah membentangkan Belanjawan Selangor 2024 petang ini.
Sidang Media Dato' Menteri Besar Selangor
10/11/2023
Sidang Media Dato' Menteri Besar Selangor, YAB Dato' Seri Amirudin Bin Shari
Persiapan akhir Belanjawan Selangor 2024
10/11/2023
Persiapan akhir sebelum bentang Belanjawan Selangor 2024 petang ini, Insya-Allah.
Penggulungan Belanjawan 2024
9/11/2023
Penggulungan Belanjawan 2024 oleh Menteri Kewangan sarat dengan kupasan dan hujah balas yang baik terhadap semua perbahasan.
Sebelum
Seterusnya
93 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Pembangunan semula LTSAAS tarik pelaburan di Selangor
Exco Pelaburan Perdagangan dan Mobiliti Selangor, Ng Sze Han, berkata projek pembangunan semula LTSAAS yang dibentang dalam usul Kajian Separuh Penggal Rancangan Malaysia ke-12 (KSP RMK12) oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Dewan Rakyat semalam amat disokong kerajaan negeri.
Astro Awani: Sultan Selangor gesa hentikan perbuatan keluarkan fatwa secara tidak bertanggungjawab
"Beta menyeru agar janganlah agama diperalatkan bagi meraih sokongan, kerana rakyat akan menjadi mangsa kepada perbalahan orang politik yang menunggang agama demi kepentingan diri," titah baginda dalam kenyataan dikeluarkan Istana Alam Shah, Klang, dekat sini hari ini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor State Development Office: 564 development projects worth RM3.41b to be implemented this year
The statement said that as of February 13, Selangor had achieved an expenditure performance of 8.39 per cent, and it surpassed the national performance of 6.03 per cent.
Selangor Journal: Selangor earmarks RM7 mln to give old apartments new lease of life
The Ceria refurbishment scheme was introduced to aid in repairing shared property damages in low- and medium-cost apartments in Selangor on the condition that the joint management bodies (JMB) must be registered with the government and be in good financial standing.
Selangor Kini: MSN Selangor jalin kerjasama beri peluang atlet berlatih di Korea Selatan
Pengarah eksekutifnya berkata kerjasama ini membolehkan atlet negeri menyertai kejohanan di Korea Selatan dan dibimbing jurulatih berpengalaman sebagai persediaan menghadapi Sukan Malaysia (SUKMA) di Sarawak pada Ogos.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.