Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Surau Al Karimiah, Kg Laksaman
1/8/2023
Alhamdulillah menunaikan Solat Maghrib berjemaah di Surau Al Karimiah, Kg Laksamana.
The Sun Daily: Selangor govt’s initiative to help youth, asnaf was key in reducing unemployment - Exco
31/7/2023
He said the effort showed that the Selangor Government was aware and concerned for all groups including the youth and will continue the programme in the future.
Di Tapak Pasar Malam Kg Bahtera malam tadi
31/7/2023
Di Tapak Pasar Malam Kg Bahtera malam tadi saya tekankan kepada penduduk Sungai Tua kepentingan memilih gabungan yang sama di peringkat Negeri dan Persekutuan
MEMBATALKAN permohonan pembinaan PJD Link
31/7/2023
Setelah meneliti laporan penilaian impak, Kerajaan Negeri tidak berpuas hati dengan Pelan PJD Link yang dikemukakan kerana tidak menepati syarat yang ditetapkan.
Wanita dan belia tunjang utama Negeri Selangor
31/7/2023
Kerajaan Negeri sentiasa memperkasa golongan ini melalui pelbagai program dan inisiatif
Sebelum
Seterusnya
137 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Harian Metro: Bertuah ibu di Selangor, dapat RM1,000
Mengulas lanjut, Anfaal berkata sebahagian besar ibu di negeri ini terpaksa memilih antara menjaga anak ataupun bekerja disebabkan kos penjagaan di pasaran adalah tinggi.
Selangor Journal: Sitham provides allocation to help disabled, youths expand businesses
“We will also help market Sitham entrepreneur products internationally to increase their income. We are targeting two types of products; textiles, and food and beverages using retort technology,” he said.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Sultan Selangor berkenan rasmi masjid berusia 77 tahun, berbuka bersama rakyat
Turut hadir Exco Agama Islam dan Pembudayaan Inovasi negeri Dr Mohammad Fahmi Ngah, Pengerusi Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof dan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) Datuk Mohd Shahzihan Ahmad.
My Metro: PKNS nafi Kompleks PKNS Shah Alam akan dirobohkan
Menurut PKNS, projek peremajaan ini juga adalah seiring dengan usaha PKNS dalam membantu menjadikan Shah Alam sebagai bandar raya sifar karbon dengan bangunan yang dinaik taraf akan menggunakan sistem 'centralised chill water' selain sistem tenaga hijau.
Selangor Kini: Pentadbiran negeri tekankan pendidikan demi pacu ekonomi
Beliau berucap demikian pada majlis berbuka puasa bersama komuniti pendidik di Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, di sini petang semalam.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.