Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Meninjau Jualan Ehsan Rakyat di Keramat hari ini
10/11/2022
Meninjau Jualan Ehsan Rakyat di Keramat hari ini. Kemudian saya turut menziarahi beberapa rakan-rakan yang tinggal berhampiran.
The Star: Polling eve holiday for S’gor
10/11/2022
The proposed public holiday, he said, had received the endorsement of all state executive councillors.
Jadual Kempen 10 November
10/11/2022
InsyaAllah hari ini jam 2 petang saya akan melancarkan ‘Deklarasi Gombak : 5 Tekad untuk 5 Tahun’ sebagai tawaran saya kepada pengundi di Gombak.
Di Dewan Orang Ramai Kampung Changkat, Gombak.
9/11/2022
Program santai jer! Gombak bersama calon Parlimen Gombak bertempat di Dewan Orang Ramai Kampung Changkat, Gombak.
Di Pusat Komuniti Wargamas Sri Gombak
9/11/2022
Di Pusat Komuniti Wargamas Sri Gombak malam ini saya menerangkan bahawa PRU kali ini pilihan adalah jelas di antara kerajaan gagal di bawah BN dan PN serta pasukan Pakatan Harapan yang membawa agenda reformasi tadbir urus serta agenda kebajikan rakyat.
Sebelum
Seterusnya
264 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: 163 perkhidmatan disediakan untuk pengunjung Program Madani Rakyat
Beliau berkata, KPKM sebagai kementerian peneraju program itu akan membuka pavilion khusus dan menyediakan khidmat nasihat secara terus kepada pengunjung berkaitan pelbagai elemen antaranya teknologi padi, akuakultur, vertical farming selain menyediakan petting zoo sebagai tarikan kanak-kanak.
Selangor Kini: Perkukuh agenda bumiputera, elak tumpu kumpulan tertentu - PM
Beliau menekankan dan mahu Kongres Ekonomi Bumiputera 2024 (KEB 2024) menjadi pengerak kepada perspektif serta pendekatan baharu ke atas kerangka agenda bumiputera.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: JPJ Selangor kerjasama PBT, JKR selesai aduan penduduk
"Orang awam boleh menyalurkan aduan kepada aduantrafik@jpj.gov.my atau melalui platform aplikasi e-aduan@JPJ beserta butiran pengadu dan butiran aduan," ujarnya.
Selangor Journal: Two sections of WCE in Selangor to open in second quarter of 2024
“Section 1 (Persimpangan Banting – SKVE) and Section 2 (Persimpangan SKVE – SAE) are slated to open in the second quarter of 2024.
Malay Mail: Selangor Sultan opens 77-year-old mosque in Sabak Bernam, breaks fast with villagers
Also present were State Islamic and Cultural Innovation Committee chairman Dr Mohammad Fahmi Ngah; Selangor Islamic Religious Council (MAIS) chairman, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof and Selangor Islamic Religious Department (JAIS) director, Datuk Mohd Shahzihan Ahmad.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.