Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
RM65 juta untuk disalurkan kepada 4,000 usahawan
14/3/2024
Tabung Ekonomi Kumpulan Usaha Niaga (Tekun) Nasional menyediakan dana pembiayaan RM65 juta untuk disalurkan kepada 4,000 usahawan informal dan mikro di Selangor.
ILMU DAN ADAB SEBAGAI ASAS KEMANUSIAAN
14/3/2024
Insya-Allah dalam episod ketiga kita akan menelusuri sebuah kisah dalam surah al-Baqarah ayat 31-34 yang menjadi asas-asas penting untuk membina kemanusiaan.
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor
14/3/2024
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor bersama rakyat di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.
Bazar Ramadan Selayang Baru.
14/3/2024
Mengedarkan bubur lambuk kepada pengunjung dan peniaga di Bazar Ramadan Selayang Baru.
Berbuka di Masjid Kampung Nakhoda, Sungai Tua.
14/3/2024
Berbuka puasa bersama kariah di Masjid Kampung Nakhoda, Sungai Tua.
Sebelum
Seterusnya
36 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
BERNAMA: SELANGOR SASAR JUALAN RM550,000 PADA EKSPO MALAYSIA FEST 2024 DI SINGAPURA
Izham berkata kerajaan negeri turut menanggung kos logistik dan sewaan di ekspo itu bagi kesemua 11 usahawan berkenaan yang dianggarkan berjumlah RM200,000.
Selangor Kini: Air Selangor diiktiraf syarikat terbaik kategori perkhidmatan air
Ketua pegawai eksekutifnya berkata anugerah pengurusan komuniti itu merupakan penghormatan terhadap usaha berterusan agensi itu membekalkan bekalan air bersih di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malaysia Gazette: 23 lokasi di Selangor kerap berlaku kemalangan
Timbalan Pengarah JPJ Selangor Ahmad Kamarunzaman Mehat berkata antara lokasi yang dikenal pasti kerap berlaku kemalangan ialah Lebuhraya Persekutuan, Jalan Kuala Lumpur – Ipoh, Jalan Meru, Lebuhraya ELITE dan di kilometer sembilan hingga 16 di Lebuhraya Lingkaran Tengah 2 (MRR2).
Malay Mail: Health Ministry data shows Covid-19 cases on the rise ahead of Hari Raya celebration
According to the official Health Ministry data, the number of cases increased by 87.5 per cent in the last 14 days up to April 8, while the number of hospital admissions recorded an increase of 30.5 per cent.
Berita Harian: Ibu tunggal, asnaf dibimbing jadi usahawan berjaya
Intan Nur Aqiela berkata, sebagai permulaan pihaknya memberikan bantuan RM100,000 kepada SAY untuk melaksanakan program perintis itu.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.