Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Takziah buat keluarga mendiang Datuk Chua Jui Meng
4/12/2023
Saya ingin merakamkan ucapan takziah buat keluarga mendiang Datuk Chua Jui Meng, mantan Menteri Kesihatan dan mantan Ahli Parlimen Bakri.
Majlis Perhimpunan Penjawat Awam Negeri Selangor
3/12/2023
Perjumpaan bersama penjawat awam Persekutuan dan Negeri di Majlis Perhimpunan Penjawat Awam Negeri Selangor disamping perbincangan tentang pelbagai perkara.
Majlis Tindakan Iklim Selangor bakal dinaik taraf
3/12/2023
Majlis Tindakan Iklim Selangor bakal dinaik taraf sebagai pusat adaptasi perubahan iklim
Majlis Tahlil Almarhumah Hjh Suzana Shahruddin
3/12/2023
Saya bersama para jemaah dan kariah di Majlis Tahlil Almarhumah Hjh Suzana Shahruddin, isteri kepada Timbalan Speaker Dewan Negeri Selangor yang telah meninggal dunia baru-baru ini.
Pesta Buku Antarabangsa Selangor (SIBF) 2023
2/12/2023
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di atas perkenan untuk meluncurkan Pesta Buku Antarabangsa Selangor (SIBF) 2023
Sebelum
Seterusnya
76 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Penghuni rumah kos rendah Selangor dikecualikan cukai taksiran
Suee Lim memberitahu, pemansuhan pengecualian cukai itu berkuatkuasa bermula tahun ini melibatkan 310,740 pegangan hartanah di kampung baru dan tradisi di kesemua 12 pihak berkuasa tempatan (PBT) di seluruh negeri.
Sinar Harian: Kuota penerima Iltizam Selangor Sihat kekal 100,000
"Bagi tahun 2024, kuota penerima ISS di Selangor dikekalkan iaitu seramai 100,000 penerima. Penetapan kuota ini mengambil kira keperluan dan keupayaan negeri dalam menyediakan sokongan mencukupi kepada rakyatnya." - Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar, Jamaliah Jamaluddin
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: PM sampaikan khutbah Jumaat di masjid pertama New York
Perdana Menteri turut dijadual menyampaikan khutbah solat Jumaat di Pusat Kebudayaan Islam New York (ICCNY) pada Jumaat ini, sekali gus pemimpin asing pertama diberi penghormatan sedemikian oleh masjid pertama di bandar itu.
Berita Harian: Bekas ADUN Banting, Lau Weng San dilantik Speaker DUN Selangor
Menerusi proses undi sulit itu, Weng San mendapat 34 undian manakala Dr Mohd Fuad memperoleh 22 undi.
Selangor Kini: Pelabuhan di Pulau Carey wujudkan lebih 100,000 peluang kerja kepada rakyat
Menteri Pengangkutan Anthony Loke Siew Fook berkata pembangunan itu juga dijangka memberi pulangan melalui cukai langsung dan tidak langsung sebanyak RM5.98 bilion pada 2060.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.