Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sekilas pandang aktiviti
28/12/2023
Sekilas pandang aktiviti saya minggu lalu. #KitaSelangor
Perobohan Stadium Shah Alam bakal bermula
27/12/2023
Impian penyokong Selangor FC untuk memiliki 'rumah sendiri' semakin hampir apabila proses perobohan dan pembinaan semula Stadium Shah Alam bakal bermula tidak lama lagi.
Selamat Menyambut Krismas
25/12/2023
Selamat Menyambut Krismas buat mereka yang meraikan perayaan ini.
Majlis Darul Ehsan Berselawat 3.0
23/12/2023
Sejak tahun lalu, Kerajaan Negeri Selangor telah menggantikan Sambutan Ambang Tahun Baharu dengan majlis munajat dan zikir.
Memartabatkan ilmu pengetahuan dan pendidikan buat rakyat Selangor.
21/12/2023
Saya merakamkan ucapan terima kasih dan sekalung penghargaan buat YAB Perdana Menteri di atas penganugerahan ini dan juga pihak urusetia di atas penghormatan ini.
Sebelum
Seterusnya
67 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Penghuni rumah kos rendah Selangor dikecualikan cukai taksiran
Suee Lim memberitahu, pemansuhan pengecualian cukai itu berkuatkuasa bermula tahun ini melibatkan 310,740 pegangan hartanah di kampung baru dan tradisi di kesemua 12 pihak berkuasa tempatan (PBT) di seluruh negeri.
Sinar Harian: Kuota penerima Iltizam Selangor Sihat kekal 100,000
"Bagi tahun 2024, kuota penerima ISS di Selangor dikekalkan iaitu seramai 100,000 penerima. Penetapan kuota ini mengambil kira keperluan dan keupayaan negeri dalam menyediakan sokongan mencukupi kepada rakyatnya." - Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar, Jamaliah Jamaluddin
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Peluang pekerjaan, pendidikan mampu pacu ekonomi negara - Amirudin
Dalam pada itu, Amirudin menegaskan pendidikan kekal sebagai bidang penting yang merupakan kunci untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat dan meningkatkan mobiliti sosial.
Selangor Journal: ‘I hope state assembly sittings will focus on people’s interests, unity’ — MB
“I wish congratulations to both of them, and I hope the process of Selangor State Legislative Assembly for this session will run smoothly to focus on the people’s voice, uniting people, and act as an effective legislative body,” he said in a statement today.
The Star: Lau Weng San is new Selangor Speaker
Lau and Kamri received 34 votes each while Dr Mohd Fuad and Shafie received 22 votes apiece, reflecting the assembly's composition of 34 unity pact and 22 Perikatan elected representatives this term.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.