Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
RM40,000 bagi Platform Selangor (PLATS) Masuk Bazar
25/3/2024
Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) atau MBI memperuntuk RM40,000 bagi menjayakan kempen Platform Selangor (PLATS) Masuk Bazar
Selamat Hari Polis ke-217
25/3/2024
Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Polis ke-217 buat anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Selangor dan seluruh Malaysia.
Program Bubur Lambuk Rumpun Selangor
22/3/2024
Petang semalam saya dan Diana menyertai Program Bubur Lambuk Rumpun Selangor di Tanjung Karang anjuran YB Datuk Rizam Ismail.
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Daerah Tanjung Karang.
22/3/2024
Alhamdulillah, DYMM Sultan Selangor diiringi DYTM Raja Muda Selangor berkenan berangkat ke Masjid At Tuqo, Tanjung Karang bagi menyempurnakan majlis ini.
Majlis Mahabbah Ramadan Madani
22/3/2024
Pagi ini saya bersama anggota pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor di Majlis Mahabbah Ramadan Madani anjuran Perbendaharaan Negeri Selangor.
Sebelum
Seterusnya
31 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: TDM terima alatan sokongan Op Murni RM100,000
"Antara aset yang diterima adalah seperti Rubber Inflatable Boat, Complete with Outboat Motor 40HP, Assault Boat Aluminium "Vee" bottom Complete with OBM 60HP, Trailer Boat, HADR Boat Carrier dan Trak satu tan 4 x 4 - Fitted for Radio," menurut kenyataan itu hari ini.
Selangor Kini: Negeri lantik 228 pemimpin belia, penggerak dasar peringkat akar umbi
“Ini membuktikan kepercayaan pentadbiran negeri kepada belia untuk bersama-sama menentukan hala tuju negeri ini. Tahun depan kita juga akan selaraskan program PeBS dengan dasar belia Selangor dan konsep Rakan Muda."
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Daiso bina hab pengedaran terbesar di Selangor
Terdahulu beliau menyaksikan majlis tandatangani surat perjanjian (LOA) antara wakil Kumpulan Daiso Malaysia, Kajima-Sunchon dan Sunway Construction Sdn. Bhd.
Harian Metro: Selangor setuju menyah rahsia laporan tragedi Father's Organic Farm
Menteri Besar, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, laporan penuh yang terperinci itu juga akan diserahkan kepada pihak Agensi Pengurusan Bencana Negara (Nadma).
The Sun Daily: Flood preparations: Selangor preparaing aid for 10,000 victims
In another development, Amirudin said that the monthly payment for the 760 imams in the state has been increased from RM1,300 to RM1,500 and they will be getting the new rate from this month.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.