Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah sempena Jelajah Ehsan Rakyat
28/2/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rakyat (JER).
Masalah gangguan bekalan air kerana pencemaran sungai Semenyih dijangka selesai
28/2/2023
Masalah gangguan bekalan air kerana pencemaran sungai Semenyih dijangka selesai selepas siapnya projek Skim Jaminan Air Mentah Selangor (SJAM) pada Oktober depan yang memastikan bekalan air tidak terganggu disebabkan henti tugas Loji Rawatan Air (LRA).
Perbahasan Belanjawan Malaysia MADANI 2023 di Dewan Rakyat
28/2/2023
InsyaAllah akan mengambil bahagian dalam perbahasan Belanjawan Malaysia MADANI 2023 di Dewan Rakyat pada 1hb Mac (Rabu) yang dijangka pada sesi pagi.
Kelulusan Permohonan Lanjut Tempoh Pajakan di Taman Sri Keramat AU2
27/2/2023
Menyerahkan Surat Kelulusan Permohonan Lanjut Tempoh Pajakan di Taman Sri Keramat AU2 pada Sabtu lepas.
The Sun Daily: Batang Kali landslide: S’gor govt ready to reveal report to next of kin
27/2/2023
Yesterday, the media reported that family members of victims had urged the government to immediately reveal the results of the investigation into the incident.
Sebelum
Seterusnya
205 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: PPAS: 930,000 buku dipinjam pada 2023, tertinggi dalam tempoh 52 tahun
Program bertemakan ‘Baca dan Bahagia’ serta ‘Pembacaan Melestarikan Perpaduan’ bagi peringkat Selangor berlangsung di Perpustakaan Raja Tun Uda di sini.
Metro: Sultan Selangor berkenan sambutan Hari TLDM KE-90 batal, diganti dengan bacaan yasin dan tahlil
Menurut Selangor Royal Office dalam catatan di laman Facebook hari ini, ia susulan nahas dua helikopter TLDM terhempas semasa raptai di Pangkalan TLDM Lumut, Perak pagi tadi yang mengorbankan 10 nyawa.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Enhancing disaster preparedness: Selangor sets up district operation centre
DDOC, developed as a centralised monitoring and operations centre within the District and Land Offices, aims to collaborate with the Smart Selangor Operation Centre (SSOC) to collect and manage disaster-related data throughout the state actively.
The Sun Daily: Local Parliament passes Budget 2024 at policy stage via voice vote
Of the total allocation, RM303.8 billion is for operating expenses, RM90 billion as development expenses, and RM2 billion is set aside for contingency savings.
Selangor Kini: Pusat operasi bencana daerah dibuka, selaras bantuan, salur maklumat tepat
“Pusat ini juga menggunakan platform pengkongsian data negeri (SELGDX) bagi mendapatkan info terkini dari agensi tertentu antara jabatan kaji cuaca, jabatan alam sekitar.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.