Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Jelajah Ehsan Rahmah pada 9 Ogos (Rabu)
8/8/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Perikatan Nasional kata nak bagi air percuma untuk semua
8/8/2023
Bila bentang manifesto, tak jadi bagi semua, bagi bersasar
Modal politik murahan oleh mereka yang ketandusan nilai moral
8/8/2023
Berkenaan isu SMG, pembersihan Sungai Klang dan usaha sama dengan syarikat Berjaya Land Sdn Bhd, saya telah jawab awal tahun ini.
Proses undi awal bagi N16 DUN Sungai Tua
8/8/2023
Pagi ini saya telah meninjau proses undi awal bagi N16 DUN Sungai Tua di Depot Bekalan Tentera, Jalan Kuching.
Siaran langsung Sidang Media Khas Dato' Seri Amirudin Shari
8/8/2023
Saksikan siaran langsung Sidang Media Khas Dato' Seri Amirudin Shari, Pengerusi Pakatan Harapan Selangor bertempat di Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Gombak
Sebelum
Seterusnya
129 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: TDM terima alatan sokongan Op Murni RM100,000
"Antara aset yang diterima adalah seperti Rubber Inflatable Boat, Complete with Outboat Motor 40HP, Assault Boat Aluminium "Vee" bottom Complete with OBM 60HP, Trailer Boat, HADR Boat Carrier dan Trak satu tan 4 x 4 - Fitted for Radio," menurut kenyataan itu hari ini.
Selangor Kini: Negeri lantik 228 pemimpin belia, penggerak dasar peringkat akar umbi
“Ini membuktikan kepercayaan pentadbiran negeri kepada belia untuk bersama-sama menentukan hala tuju negeri ini. Tahun depan kita juga akan selaraskan program PeBS dengan dasar belia Selangor dan konsep Rakan Muda."
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Don’t be complacent, practise Covid-19 preventive measures, Selangorians told
Dr Farhan also encouraged high-risk groups, such as individuals aged over 60, non-communicable disease patients, and those with autoimmune disease backgrounds, to take booster doses of the Covid-19 vaccine.
Selangor Kini: Pertandingan tulisan khat antara disedia pada program Darul Ehsan Berselawat
Program sempena sambutan ambang tahun baharu 2024 itu juga menampilkan panel El Faeza Ul Haq dan Hani Kushi yang akan menyampaikan ceramah bertajuk Tinggalkan Dunia, Tempahkan Rumahmu di Akhirat.
Harian Metro: Stadium Shah Alam akan dirobohkan, baru raih kebenaran MBSA- Amirudin
Stadium Shah Alam versi baharu yang dijangka siap dalam tempoh tiga tahun lagi dikatakan setaraf dengan Stadium Anfield malah mungkin mengatasi kehebatan gelanggang kelab ternama Liga Perdana Inggeris (EPL) itu.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.