Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Isu penggunaan kalimah Allah
7/6/2023
Menjunjung kasih titah DYMM Sultan Selangor agar isu penggunaan kalimah Allah oleh orang bukan Islam tidak dipolitikkan
Selangor menjadi penyumbang terbesar kepada pertumbuhan ekonomi negara
7/6/2023
Selangor menjadi penyumbang terbesar kepada pertumbuhan ekonomi negara bagi sektor ekonomi dan infrastruktur dengan unjuran sejumlah RM7.1 bilion.
Laporan Ketua Audit Negara
7/6/2023
Laporan Ketua Audit Negara ini dibentang bagi tujuan menambah baik tatakelola dan tadbir urus kerajaan.
Program saringan kesihatan percuma
6/6/2023
Program saringan kesihatan percuma yang bernilai sehingga RM3,000 anjuran Kerajaan Negeri iaitu Selangor Saring mencatat kadar kehadiran tertinggi
19,103 keluarga asnaf di negeri ini menerima bantuan sewa rumah
6/6/2023
Lembaga Zakat Selangor (LZS) merekodkan 19,103 keluarga asnaf di negeri ini menerima bantuan sewa rumah
Sebelum
Seterusnya
161 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: LZS sumbang RM229,000 baik pulih lima masjid di Kuala Selangor
"Dengan masih berbaki beberapa hari lagi sebelum masuk ke tahun 2024, marilah bersama-sama kita menunaikan tanggungjawab berzakat kepada LZS agar lebih banyak lagi keperluan fisabilillah dapat disantuni," katanya.
Selangor Kini: UIS meterai MoU, MoA, jamin kualiti graduan di alam pekerjaan
MoA bernilai RM1.2 juta pula dimeterai antara PJKI UIS dengan Mikaza DRG Sdn Bhd ke arah meningkatkan kerjasama dan hubungan dua hala yang baik dengan industri selain menyediakan peluang penyelidikan dan pekerjaan untuk pelajar.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
NST: Epicon to work with PNSB to build 2,252 units of affordable housing in Rawang
Epicon will become the main turnkey contractor to construct the development of Rumah Idaman MBI (RIM) of 2,252 units on the parcel of land held under Mukim Rawang, Gombak.
Selangor Kini: 10 kali anjur JER, hampir 4,000 penduduk DUN Sungai Tua terima manfaat
“Kira-kira 4,000 keluarga berpendapatan rendah menerima manfaat daripada 10 penganjuran JER di kawasan ini sejak Ogos lalu,” kata Shanmugam Batumalay.
Sinar Harian: Petaling catat jumlah pengunjung tertinggi di Selangor
Ujar beliau, pelancong domestik dari Kuala Lumpur, Johor, Perak dan Pahang menyumbang 38 peratus kedatangan di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.